Aşırı sağcılara protesto

 Almanya'nın kuzeydoğusunda bulunan Mecklenburg Vorpommer Eyaleti’ne bağlı Pasewalk kentinde aşırı sağcı 400 kişilik grup bir araya geldi.Aşırı sağcılar Deutsche Stimme adlı gazetenin Almanya’daki ırkçıların önemli merkezlerinden biri olan Pasewalk kentin

Aşırı sağcılara protesto

 

Almanya'nın kuzeydoğusunda bulunan Mecklenburg Vorpommer Eyaleti’ne bağlı Pasewalk kentinde aşırı sağcı 400 kişilik grup bir araya geldi.

Aşırı sağcılar Deutsche Stimme adlı gazetenin Almanya’daki ırkçıların önemli merkezlerinden biri olan Pasewalk kentinde düzenlediği festivale katıldı.Aşırı sağcıların bu toplantısından rahatsızlık duyan sivil toplum örgüt temsilcileri de kısa sürede organize olarak bu toplanmayı protesto etti. 

 

Aşırı sağcılar ve bunları protesto ederek Neonaziler’in buradan gitmelerini isteyen karşıtlarının arasında olay çıkmaması için güvenlik önlemleri alındı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya