Arnavutluk'ta Türk Gemisi Battı

 Arnavutluk'un Durres şehri açıklarında bir Türk tankerinde meydana gelen patlamalar sonucu geminin battığı bildirildi. 15 mürettebatın bulunduğu geminde 3 kişi ölürken, 12 kişi de hastaneye kaldırıldı. Gemideki 3 Türk mürettebat sağ kurtuldu. Ölenlerden

Arnavutluk'ta Türk Gemisi Battı

 

Arnavutluk'un Durres şehri açıklarında bir Türk tankerinde meydana gelen patlamalar sonucu geminin battığı bildirildi. 15 mürettebatın bulunduğu geminde 3 kişi ölürken, 12 kişi de hastaneye kaldırıldı. Gemideki 3 Türk mürettebat sağ kurtuldu. Ölenlerden birinin Azerbaycan, diğer ikisinin ise Gürcistan vatandaşı olduğu aktarıldı.

Durres'teki hastanede bulunan gemideki Türk mürettebatan Hakan Baş, Edirne isimli geminin Arnavutluk'ta tamir edildiğini ve şehrin açıklarında yeni bir sefer için beklediğini söyledi. Baş, gemide bugün TSİ ile 14: 40 sularında 3 patlama yaşandığını ve kaptan dahil 3 mürettebatın öldüğünü ifade etti. Baş, temizlik işlerinin görüldüğü geminde patlamaların gaz sıkışması sonucu yaşanmış olabileceğini iletti.

Hakan Baş ayrıca geminde 3 Türk, 6 Gürcü, 4 Azeri ve 2 Ukraynalı toplam 15 mürettebat bulunduğu bilgisini verdi. Gemideki 3 Türk mürettebatın da sağ kurtulduğunu söyleyen Baş, ölenlerden birinin Azerbaycan, diğer ikisinin ise Gürcistan vatandaşı olduğu aktardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya