Annesinin evinin üstüne düştü

 Kendi kullandığı uçakla annesinin evinin üstüne düşen 47 yaşındaki pilot yanarak can verdi. 69 yaşındaki anne yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.Cumartesi günü öğlenden sonra olan meydana gelen olay şu şekilde gelişti. Diamond Aircraft DA 42 tipi dört ki

Annesinin evinin üstüne düştü

 Kendi kullandığı uçakla annesinin evinin üstüne düşen 47 yaşındaki pilot yanarak can verdi. 69 yaşındaki anne yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Cumartesi günü öğlenden sonra olan meydana gelen olay şu şekilde gelişti. Diamond Aircraft DA 42 tipi dört kişilik, çift motorlu uçak için pilotu bir gün önceden, Cumartesi için uçuş izni aldı. Uçak 11.45 de St.Gallen Kantonundaki Altenrhein Havaalanı'ndan havalandı. 47 yaşındaki işsiz pilot doğrudan annesinin oturduğu Oberhallau köyüne yönlenerek tam annesinin evinin üzerine düştü.

Polis yetkilileri pilotun cesedinin tamamen yanmış ve parçalara ayrılmış olduğunu bildirdi. İsviçre basınında bu sabah çıkan haberlerde, pilotun kendisi ile birlikte annesini de öldürmek istediği; ölen pilotun uzun bir süreden beri maddi ve psikolojik problemler içinde olduğu ve annesi ile sürekli tartıştığı bildirildi. Bu bilgiler polis kaynaklarınca henüz doğrulanmazken, yerel televizyona konuşan bir komşu kadın, pilotun annesinin sürekli olarak oğlundan şikayet ettiğini vurgulayarak, olay sabahı annesine telefon ederek, "Anne sana uğrayacağım" dediğini iddia etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya