Angelina Jolie öldü iddiası!

Hollywood dünyası çalkalanıyor. Son günlerde oldukca zayıfladığı gözlerden kaçmayan başarılı oyuncu, yönemtmenliğini yaptığı film'İn çekiminde bayıldı.Geçirdiği çifte mastektomi operasyonundan sonra hızla zayıflayan Angelina Jolie geçtiğimiz gün yönetmenl

Angelina Jolie öldü iddiası!

Hollywood dünyası çalkalanıyor. Son günlerde oldukca zayıfladığı gözlerden kaçmayan başarılı oyuncu, yönemtmenliğini yaptığı film'İn çekiminde bayıldı.

Geçirdiği çifte mastektomi operasyonundan sonra hızla zayıflayan Angelina Jolie geçtiğimiz gün yönetmenliğini yaptığı filmin setinde fenalaştı.

Angelina Jolie geçtiğimiz gün yönetmenliğini yaptığı Unbroken filminin setinde bayıldı. National Enquirer'a konuşan bir kaynak ''Angelina bayıldığında set ekibi başta ne olduğunu anlayamadı. Yanına gittiklerinde ise Jolie'nin ölmüş olabileceğini düşündüler. İnanılmaz derecede solgun görünüyordu ve güçlükle nefes alıyordu.'' dedi.

Hastaneye gitmeyi reddeden Jolie, çalışmaya devam etti. Geçtiğimiz günlerde internetteki radaronline.com sitesine konuşan ünlülerin sağlıklı yaşam koçu Alicia Hunter, Angelina Jolie'nin özellikle yüzünün bir deri bir kemik kaldığını söyleyerek endişesini dile getirmişti.

Hunter, ''Elleri de sadece kemikten ibaretmiş gibi görünüyor. Eskiden biçimli olan bacakları şimdi iğne kadar ince görünüyor. Her ne kadar genellikle pantolon ya da diz altı etekler giyse de omuz kemikleri neredeyse gözle görülebilecek halde.'' dedi. Diyet uzmanı ''Bunca yoğun çalışma temposu içinde enerjisinin düşmemesi için en azından protein karışımlarını ihmal etmediğini umuyorum.'' diyerek ünlü yıldıza ilişkin endişelerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya