Almanya'da Trabzonluların evi yandı 2 ölü 26 yaralı

 Backnang'da meydana gelen yangının çıkış sebebi henüz aydınlatılamadan bu kez alevlerin adresi Köln'ün Hohenberg semti oldu.Trabzon Sürmeneli Yusuf Kızıltaş'a at 12 dairelik apartmanda çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Iraklı ve

Almanya'da Trabzonluların evi yandı 2 ölü 26 yaralı

 Backnang'da meydana gelen yangının çıkış sebebi henüz aydınlatılamadan bu kez alevlerin adresi Köln'ün Hohenberg semti oldu.

Trabzon Sürmeneli Yusuf Kızıltaş'a at 12 dairelik apartmanda çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Iraklı ve Türklerin yoğun olarak yaşadığı bölgede itfaiye ekipleri ve emniyet güçleri yaşanan faciaya dair incelemelerini sürdürüyorlar. Yangın sonrası 4 kişiden ise henüz haber alınamadı.

Emniyet güçleri yaptıkları ilk açıklamada incelemelerin sürdüğünü, yangının çıkış sebebinin araştırıldığını dile getirdiler. Bu arada kendilerini camdan atarak kurtulan ailelerden birkaçı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yangına ilk müdahale eden Mehmet Ali Canpolat isimli Türk vatandaşının ise duman zehirlenmesi sebebiyle hastanede tedavi altına alındığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler