'Alkol ucuz deneyimli hayat kadınları var'

Yüksek vergiler ve Fransa Başbakanı Jean-Marc Ayrault ile yaşadığı tartışma nedeniyle Fransa vatandaşlığından çıkarak, Belçika'ya yerleşen Gerard Depardieu'ya Bulgaristan polis merkezi tarafından bir 'reklam' niteliğinde davet gönderildi. İddialara göre,

'Alkol ucuz deneyimli hayat kadınları var'

Yüksek vergiler ve Fransa Başbakanı Jean-Marc Ayrault ile yaşadığı tartışma nedeniyle Fransa vatandaşlığından çıkarak, Belçika'ya yerleşen Gerard Depardieu'ya Bulgaristan polis merkezi tarafından bir 'reklam' niteliğinde davet gönderildi. 

İddialara göre, Depardieu'ya Bulgar yetkililer, ülkelerindeki vergi oranının çok makul olduğunu, ülkede alkolün ucuz olup ve deneyimli hayat kadınlarının bulunduğunu, mükemmel sahil kasabalarının yer aldığını söyleyerek ülkeye davet etti.
Davet ise Bulgar polis şefi Iskren Veselinov'dan geldi. 
 
"UCUZ ALKOL, DENEYİMLİ HAYAT KADINI" 
 
Veselinov, "Bulgaristan, fevkalede güzel bir ülke. Havası temiz çünkü endüstri ülkesi değiliz. Ucuz ve kaliteli alkol var. Ayrıca deneyimli hayat kadınlarımız bulunuyor. Vergimiz yüksek değil" dedi. 
 
Alaylı davetin bir örneği ise Bulgaristan Devlet Başkanı Rosen Plevneliev ile Başbakan Boyko Borisov'a da gönderildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya