Ahtapot bebek görenleri şaşırtıyor

Uganda'nın doğusunda Nabigingo isimli küçük bir köyde 3 ay önce dünyaya gelen Paul Mukisa bebek, parazit ikizinden başarılı bir ameliyat sonucu kurtuldu. BEBEĞİ GÖRÜNCE ŞOK OLDULAR Margaret Awino ve Boniface Okongo oğulları Paul'ün doğumundan hemen sonra

Ahtapot bebek görenleri şaşırtıyor
Uganda'nın doğusunda Nabigingo isimli küçük bir köyde 3 ay önce dünyaya gelen Paul Mukisa bebek, parazit ikizinden başarılı bir ameliyat sonucu kurtuldu.
 
BEBEĞİ GÖRÜNCE ŞOK OLDULAR
 
Margaret Awino ve Boniface Okongo oğulları Paul'ün doğumundan hemen sonra gördükleri manzara karşısında hem keder hem şaşkınlık içindeydiler, en yakın hastaneye koşturdular. Hastanenin kısıtlı imkanlarıyla yapabileceği bir şey yoktu.
 
BEBEĞİN 4 KOLU VE 4 BACAĞI VARDI
 
Yerel sağlık çalışanları kederli anne babaya Uganda'nın başkenti Kampala'da bulunan Mulago Hastanesi'ni tavsiye etti. Mulago Hastanesi'nde çalışan çocuk cerrahı doktor John Sekabira'nın başında olduğu ekip küçük Paul'ü muayene edince çok ilginç bulgularla karşılaştı. Üç aylık Paul'ün sadece dört kolu ve dört bacağı yoktu. Aynı zamanda kalbi ve karaciğeri normal bir insana göre yanlış yerlerdeydi. Doktor Sekabira küçük çocuğun leğen kemiğini de parazit ikiziyle paylaştığını tespit etti.
ahtapot_bebek_gorenleri_sasirtiyor_h48881.jpeg
 
VÜCUDUNDAN PARAZİT İKİZ ALINDI
 
Doktorlar çocuğun bünyesinin ameliyatları kaldırabilmesi ve organların yeterince büyümesi için üç ay beklediler. 18 ağustos günü Mulago Hastanesi'nde peş peşe üç ameliyat sonucunda küçük Paul'ün bedeninden parazit ikiz başarıyla alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya