Abdullah Gül'ü korurken öldü !

 İsveç’te Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü korumak için görevlendirilen polislerden biri, kanala düşerek hayatını kaybetti. 1967 doğumlu İsveçli polis memurunun, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Kral Gustaf’ı sarayda ziyareti sırasında, kullandığı 4 tekerli araz

Abdullah Gül'ü korurken öldü !

 

İsveç’te Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü korumak için görevlendirilen polislerden biri, kanala düşerek hayatını kaybetti.
 
1967 doğumlu İsveçli polis memurunun, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Kral Gustaf’ı sarayda ziyareti sırasında, kullandığı 4 tekerli arazi motosikleti ile kanalın kenarında park ettiği sırada, kanala düştüğü, buz tutan kanalda, buzun altından çabuk çıkamadığı için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.
 
Emniyet müdürlüğü Sözcüsü Lars Byström, “Söz konusu polis memuru, Türkiye’nin cumhurbaşkanını korumakla görevliydi. Kullandığı aracı arkaya kanalın yanına park ederken, denize düşüp buzun altında kaldı. Kaldırıldığı hastanede ise kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Böyle güzel bir ziyarette yaşanan acı bir olay oldu. Meslektaşları olarak üzgünüz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler