AB'den geri adım!

AB Dış İşleri ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Caterine Ashton, darbecilerin atadığı yönetimi gayrimeşru ilan etti.ANGELA MERKEL: MURSİ SERBEST BIRAKILSINÖte yandan Almanya Başbakanı Angela Merkel, askeri darbeyle görevinden uzaklaştırılan Mısır C

AB'den geri adım!

AB Dış İşleri ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Caterine Ashton, darbecilerin atadığı yönetimi gayrimeşru ilan etti.

ANGELA MERKEL: MURSİ SERBEST BIRAKILSIN

Öte yandan Almanya Başbakanı Angela Merkel, askeri darbeyle görevinden uzaklaştırılan Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin serbest bırakılmasını istedi.

Merkel, Alman televizyon kanalı ARD'nin bir programında yaptığı açıklamada, ''Dışişleri Bakanı Guido Westerwelle'nin (Mursi'nin) serbest bırakılması açıklamasını paylaşıyorum'' dedi.

Alman Başbakan, Mısır'ın gelişebilmesi için tüm grupların bir araya gelmesi gerektiğini ifade etti.

Angela Merkel, Müslüman Kardeşler'in iktidarda olduğu dönemde diğer grupları dışladığını da savunarak, ''Şimdi bunun tersi de olmamalı. Bazıları Müslüman Kardeşler'i sınırlayabileceklerine inanabilir. Ortak bir yol bulabilmek için her şey ortaya konulmalı'' dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya