AB'den flaş Türkiye kararı

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, AB ile yaşanan fasıl gerilimiyle ilgili yaptığı açıklamada, faslın geri dönülmez bir karar ile açılmasının teyit edildiğini belirtti. Davutoğlu, "22. fasıl bizim gözümüzde açılmıştır. Erteleme veya yeniden görüşme söz kon

AB'den flaş Türkiye kararı
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, AB ile yaşanan fasıl gerilimiyle ilgili yaptığı açıklamada, faslın geri dönülmez bir karar ile açılmasının teyit edildiğini belirtti. Davutoğlu, "22. fasıl bizim gözümüzde açılmıştır. Erteleme veya yeniden görüşme söz konusu değildir. Faslın açılması kararının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
 
Reuters'ın Avrupa Birliği diplomatlarına dayandırdığı haberine göre ise, AB Ülkeleri Türkiye ile müzakere sürecinin devam etmesine ancak yarınki toplantının yıl içinde başka bir tarihe ertlenmesine karar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler