ABD'de Türk öğretmen tutuklandı

ABD’de evli ve 1 kız bebek sahibi 36 yaşındaki İngilizce öğretmeni Erin Sayar, 16 yaşındaki erkek öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklandı.New York’un Broooklyn semtindeki James Madison Lisesi’nde görevli Sayar ile erkek öğrencisinin i

ABD'de Türk öğretmen tutuklandı

ABD’de evli ve 1 kız bebek sahibi 36 yaşındaki İngilizce öğretmeni Erin Sayar, 16 yaşındaki erkek öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklandı.

New York’un Broooklyn semtindeki James Madison Lisesi’nde görevli Sayar ile erkek öğrencisinin ilişkisi, öğrencinin kız arkadaşı tarafından yapılan ihbar sonucu ortaya çıktı.

11’inci sınıf öğrencisi Kevin Eng ile ders çalıştırmak için buluştuğu ve otomobilinde ilişkiye girdiği öne sürülen Sayar hakkında tecavüz, alıkoyma ve kendisine emanet edilen reşit olmayan bir kişiyi kotu niyetleri için kullanma suçlarından dava açıldı.

İngilizce öğretmeni Sayar, suçlu bulunması durumunda dört yıla kadar hapis cezası alabilecek. Brooklyn'deki James Madison Lisesi, daha önce de Alini Brito ve Cindy Mauro adlı iki kadın öğretmenin sınıfta çekilmiş çıplak fotoğraflarının ortaya çıkmasıyla da gündeme gelmişti. Aynı okulda daha önce de Craig Roffman isimli bir öğretmenin evindeki bilgisayarda çocuk pornosu fotoğrafları bulunduğu bildirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya