ABD'de tren faciası: 5 ölü, 50 yaralı

ABD’nin Pensilvanya eyaletine bağlı Philadelphia kentinde, meydana gelen tren kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 50 kişi de yaralandı.Başkent Washington D.C.'den New York'a gitmekte olan içerisinde 240 yolcu bulunan trenin en az 10 vagonu bilin

ABD'de tren faciası: 5 ölü, 50 yaralı

ABD’nin Pensilvanya eyaletine bağlı Philadelphia kentinde, meydana gelen tren kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 50 kişi de yaralandı.

Başkent Washington D.C.'den New York'a gitmekte olan içerisinde 240 yolcu bulunan trenin en az 10 vagonu bilinmeyen bir nedenle raydan çıktı. Kazada ilk belirlemelere göre, 5 kişi öldü, 50 kişi de yaralandı.
 
Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, kazanın ardından olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Olay yerine gelen Philadelphia Belediye Başkanı en az 5 kişinin hayatını kaybettiğini söylerken ekiplerin kaza yerindeki çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler