ABD 'yi sarsan saldırılarda flaş gelişme

 FBI'ın görüntülerindeki "beyaz şapkalı şüpheli" ise kaçtı. AP'nin haberine göre Boston bombacıları Çeçenistan kökenli 2 kardeş.... Kimlikleri belirlenen zanlıların Türkiye'den uçağı binmiş olabileceği iddia ediliyor.ABD'nin Boston kentinde 3 kişinin öldü

ABD 'yi sarsan saldırılarda flaş gelişme

 FBI'ın görüntülerindeki "beyaz şapkalı şüpheli" ise kaçtı. AP'nin haberine göre Boston bombacıları Çeçenistan kökenli 2 kardeş.... Kimlikleri belirlenen zanlıların Türkiye'den uçağı binmiş olabileceği iddia ediliyor.

ABD'nin Boston kentinde 3 kişinin öldüğü ve 170'den fazla kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Boston polisi, görüntülerini basına dağıttıkları şüphelilerden birinin öldürüldüğünü, diğerinin ise kayıp olduğunu açıkladı. Şüpheliyle girilen çatışmada bir polis memurunun yaralandığı belirtildi.

BEYAZ ŞAPKALI KAYIP
Boston polisi, zanlılardan beyaz şapkalı olanın kayıp olduğunu belirterek, "silahlı ve tehlikeli" uyarısında bulundu.

AP'nin haberine göre ise Boston bombacıları Çeçenistan kökenli 2 kardeş.... Amerikan medyasında saldırganların ülkeye Türkiye'den geldiği iddia edildi.

FBI dün iki şüphelinin görüntüsünü yayınlayarak, halktan destek istemişti.

ÜNİVERSİTEDE SALDIRI

ABD, Boston'daki terör eylemi ve Teksas'taki fabrika faciasının şokunu yaşarken, dünyanın önde gelen üniversitelerinden birinde yeni bir saldırı yaşandı. Boston'da, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nde (MIT) görevli bir polis memuru, dün gece okulun kampüsünde vurularak öldürüldü. Polis, zanlıyı yakalamak için kampüs içerisinde operasyon başlatırken, yakınlardaki Watertown bölgesinde bir veya daha fazla patlama sesi duyulduğu bildirildi.

MIT'teki saldırı ile Watertown'daki patlamaların birbirleriyle bağlantılı olaylar olup olmadığı konusunda ise açıklama yapılmadı.

 Boston'da, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) kampüsünde yaşanan silahı çatışmada, bir polis memuru öldürüldü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya