ABD aradığı Türk polisi yakaladı

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Cumhur Yakut, Sarıyer'de bir villaya yapılan operasyonla yakalandı.İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, 13 yıldır aranan ve son döneml

ABD aradığı Türk polisi yakaladı

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Cumhur Yakut, Sarıyer'de bir villaya yapılan operasyonla yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, 13 yıldır aranan ve son dönemlerin bir numaralı "uyuşturucu baronu" olduğu iddia edilen şüpheliyi, hava destekli operasyonla yakaladığı kaydedildi.
 
Nefes kesen operasyonda yakalanan kişinin eski Van milletvekili Mustafa Bayram'ın damadı Cumhur Yakut olduğu ortaya çıktı.
 
Konuyla ilgili ayrıntılı açıklamanın, bugün Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde yapılacağı ifade edildi.
 
Yakut'un kaçmaya çalışırken düşerek bacağını kırdığı öğrenildi.
 
ABD BAŞKANI LİSTEYE ALMIŞTI
 
ABD Başkanı'nın hazırladığı uluslararası 'uyuşturucu kaçakçıları' listesine giren 4 isimden biri olan Cumhur Yakut, Edirne'de 6 kişinin otobüste öldürülmesi ve birçok uyuşturucu kaçakçılığı olayına karıştı.
 
Yakut, dünyanın birçok ülkesinde aranıyor ve bugüne kadar yakalanamıyordu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler