9 ayda 2 kez doğurdu!

Galli Claire Ormrod, 9 ay içinde 2 kez doğum yaparak doktorları hayrete düşürdü. Tıp literatürüne geçen 26 yaşındaki Ormrod, dördüncü çocuğu olan kızı Alice’i 6 Aralık 2011’de 25 haftalık hamileyken sezaryenle dünyaya getirdi.540 gram doğan Alice, Galler’

9 ayda 2 kez doğurdu!

Galli Claire Ormrod, 9 ay içinde 2 kez doğum yaparak doktorları hayrete düşürdü. Tıp literatürüne geçen 26 yaşındaki Ormrod, dördüncü çocuğu olan kızı Alice’i 6 Aralık 2011’de 25 haftalık hamileyken sezaryenle dünyaya getirdi.

540 gram doğan Alice, Galler’in en küçük doğan bebeği oldu. 7 hafta sonra yeniden hamile kalan Ormrod, beşinci çocuğu olan Gareth’i ise 7 Eylül 2012’de dünyaya getirdi. 29 haftalıkken, 906 gram doğan Gareth de ablası gibi acil sezaryenle dünyaya geldi. Ormrod, “5 çocuğumun hepsine doğum kontrol hapı veya spiral kullanırken hamile kaldım” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya