8’lik damada 61’lik gelin!

Güney Afrika’da Tshwane’de yaşayan 8 yaşındaki Sanele Masilela “kötü şanstan” korunmak için 5 çocuk annesi 61 yaşındaki Helen Shabangu’yla evlendirildi.Damatlık ve gelinlik giyen ikili 100 kişinin katıldığı düğün sonunda birbirlerine tebrik öpücüğü verse

8’lik damada 61’lik gelin!

Güney Afrika’da Tshwane’de yaşayan 8 yaşındaki Sanele Masilela “kötü şanstan” korunmak için 5 çocuk annesi 61 yaşındaki Helen Shabangu’yla evlendirildi.

Damatlık ve gelinlik giyen ikili 100 kişinin katıldığı düğün sonunda birbirlerine tebrik öpücüğü verse de resmi bir belgeye imza atmadı.
 
Küçük çocuğun ailesi resmiyete dökülmeyen bu evliliğin sadece bir ritüel olduğunu ve oğullarının Shabangu’yla birlikte yaşamayacağını ifade etti.
 
Damadın annesi Patience, “Sanele’nin dedesi ölmeden evlenmesini istedi. Ancak düğünü göremeden öldü. Atalarımızı mutlu etmek için düğün yaptık. Yapmasak, başımıza kötü şeyler gelebilirdi” dedi.
 
Düğün 2260 dolara (4070 TL) mal oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler