5.7 şiddetinde deprem salladı!

Filipinler sismoloji enstitüsünden yapılan açıklamada, merkez üssü Luzon adasının güneyindeki Lubang Adası ‘nın 12 kilometre kuzeydoğusu olan 5.7 şiddetinde bir depremin meydana geldiği bildirildi. Deprem basta başkent Manila olmak üzere Marikina, Talisay

5.7 şiddetinde deprem salladı!

Filipinler sismoloji enstitüsünden yapılan açıklamada, merkez üssü Luzon adasının güneyindeki Lubang Adası ‘nın 12 kilometre kuzeydoğusu olan 5.7 şiddetinde bir depremin meydana geldiği bildirildi.

 

Deprem basta başkent Manila olmak üzere Marikina, Talisay,Batangas ve Tagaytay şehirlerinde birinci derecede hissedildi. 30 saniye süren depremin iş saatinde meydana gelmesi, yüksek katlı binalarda çalışan insanlarda büyük korkuya yol açtı. Manila metrosu 5.7 şiddetindeki depremden dolayı belli bir süreliğine seferleri iptal etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya