3 ay ömrün var denildi ama ölmedi

Doktorlar komedyen Ismay'a, '3 ay ömrün var' dedi. Yıkılan adam ölmeden önce her şeyini satıp harcadı. Kendisine yanlış teşhis konulduğunu öğrendiğinde ise beş parasız kalmıştı.Unutulmaz oyuncu Kemal Sunal'ın oynadığı "Korkusuz Korkak" filmi, İngiltere'de

3 ay ömrün var denildi ama ölmedi

Doktorlar komedyen Ismay'a, '3 ay ömrün var' dedi. Yıkılan adam ölmeden önce her şeyini satıp harcadı. Kendisine yanlış teşhis konulduğunu öğrendiğinde ise beş parasız kalmıştı.

Unutulmaz oyuncu Kemal Sunal'ın oynadığı "Korkusuz Korkak" filmi, İngiltere'de gerçek oldu. Trajikomik olay, komedyen Dave Ismay'ın (64) başına geldi. Ismay, karnındaki şişlik nedeniyle gittiği hastanede, siroz olduğunu ve sadece 3 ay ömrü kaldığını öğrendi.

AYLAR GEÇTİ AMA ÖLMEDİ

Son günlerini dilediği gibi yaşamak isteyen komedyen, gününü gün etmeye karar verdi. İlk iş olarak yapacaklarının listesini yaptı. Ardından da bankadaki tüm birikimini çekip, son model bir otomobil satın aldı. Eşiyle birlikte Avustralya'da uzun bir tatil yapan talihsiz adam, İrlanda'da sadece zenginlerin gidebildiği bir golf kulübüne de "binlerce sterlin ödeyerek" üye oldu. Kendi parasıyla mesleki anılarını anlattığı bir kitap bile bastıran Ismay, sonunda tam parasını bitirerek beş parasız kaldı. Ancak aradan geçen 8 ayın sonunda ölmeyen komedyen, başka bir doktora başvurdu. Yapılan muayenede Ismay'a "yanlış teşhis konulduğu" ve ölümcül olmayan bir hastalığı bulunduğu ortaya çıktı.

DOKTORA DAVA AÇACAK

Duydukları karşısında ne yapacağını şaşıran komedyen, yaşayacağını öğrenmenin sevinciyle, beş parasız kalmanın üzüntüsü arasında sıkıştı. Ölmeden önce iyi yaşamak istediği için tüm parasını sıfırlayan Dave Ismay, şimdilerde kendisine yanlış teşhis koyan eski doktorlarına dava açmaya hazırlanıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler