25 yaşındaki Cumhurbaşkanı adayı şaşırttı!

Hırvatistan'da, mevcut cumhurbaşkanı İvo Yosipoviç ile kadın aday Kolinda Grabar Kitaroviç'in ikinci tura kaldığı seçimlere İvan Vilibor Sinçiç damga vurdu.“Canlı Duvar” isimli politik-aktivist organizasyonun adayı 25 yaşındaki yakışıklı aktivist İvan Vil

25 yaşındaki Cumhurbaşkanı adayı şaşırttı!

Hırvatistan'da, mevcut cumhurbaşkanı İvo Yosipoviç ile kadın aday Kolinda Grabar Kitaroviç'in ikinci tura kaldığı seçimlere İvan Vilibor Sinçiç damga vurdu.

“Canlı Duvar” isimli politik-aktivist organizasyonun adayı 25 yaşındaki yakışıklı aktivist İvan Vilibor Sinçiç, genç yaşına ve politik tecrübesizliğine rağmen aldığı yüzde16.4'lük oy oranıyla dikkat çekti. İkinci tura çıkamasa da dünya çapında üne kavuşan Sinçiç, genç politikacılar için de örnek oldu.

Seçimin resmi olmayan sonuçlarına göre oy oranları da şöyle dağıldı: Sosyal Demokrat Parti'nin adayı İvo Yosipoviç yüzde 38.46, Hırvat Demokratik Birliği'nin adayı Kolinda Grabar Kitaroviç yüzde 37.22, Ivan Vilibor Sinçiç yüzde 16.42, Hırvatistan Birliği'nin adayı Milan Kuyunciç ise yüzde 6.30.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler