21.12.2012 !

 Dünya 21.12.2012 Tarihini TartışıyorBundan binlerde yıl önce dünyanın sonunun geleceği tarihi belirttiği iddia edilen Maya takvimi, bilimadamları tarafından tartışmaya açıldı.Arkeolog ve antropologların ağırlıklı olduğu bir grup bilim adamı Meksika'nın M

21.12.2012 !

 

Dünya 21.12.2012 Tarihini Tartışıyor

Bundan binlerde yıl önce dünyanın sonunun geleceği tarihi belirttiği iddia edilen Maya takvimi, bilimadamları tarafından tartışmaya açıldı.

Arkeolog ve antropologların ağırlıklı olduğu bir grup bilim adamı Meksika'nın Merida kentinde bir araya gelip 21 Aralık 2012'yi kıyamet gününe işaret ettiği iddia edilen Maya Takvimi'ni tartıştı.

Maya Takvimi Zirvesi'ne katılan bilim adamları takvimin Dünya'nın sonuna işaret etmediği, Güneş patlamaları, kuraklık ve benzeri doğa olaylarına işaret ettiği konusunda hemfikir oldu.

Arkeolog Alfredo Barrera, "13, Maya Takvimi'nde çok önemli bir sayı, kesinlikle bir dönüm noktasına işaret ediyor ama sona değil" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler