180 saatte yeraltından çıkartıldılar!

Guangşi Heşan Kömür Madenciliği Şirketi tarafından işletilen ocakta 2 Temmuz’dan bu yana 18 işçi mahsur kalmıştı. Kurtarma ekipleri diğer işçilerden zayıf sesler duyduklarını söyledi. Yetkililer iki işçinin kurtarıldığı tünelde 4 işçi daha bulunduğunu san

180 saatte yeraltından çıkartıldılar!

Guangşi Heşan Kömür Madenciliği Şirketi tarafından işletilen ocakta 2 Temmuz’dan bu yana 18 işçi mahsur kalmıştı. Kurtarma ekipleri diğer işçilerden zayıf sesler duyduklarını söyledi. Yetkililer iki işçinin kurtarıldığı tünelde 4 işçi daha bulunduğunu sandıklarını açıkladı. Söz konusu tünelin havalandırma borusu yerin 320 metre altında bulunuyor.

Şinhua haber ajansı havalandırma şeritlerinin çamurla dolduğunu ve kurtarma çalışmalarına katılan 110 kişinin çamurları basit aletlerle veya çıplak elle kazdıklarını bildirdi. Su basması sırasında ocakta bulunan işçilerden 49’u kaçmayı başarmış, daha sonra 4 işçinin cesedi bulunmuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya