1,5 yaşında transfer oldu!

Hollanda bugünlerde bir futbol takımıyla 10 yıllık anlaşma imzalayan 1,5 yaşındaki Baerke van der Meij'i konuşuyor.  18 aylık olan Baerke van der Meij'i gençlik yıllarında dedesinin formasını giydiği Venlo kentinin takımı Venlose Voetbal Verenigin kaptı.V

1,5 yaşında transfer oldu!

Hollanda bugünlerde bir futbol takımıyla 10 yıllık anlaşma imzalayan 1,5 yaşındaki Baerke van der Meij'i konuşuyor.

 

18 aylık olan Baerke van der Meij'i gençlik yıllarında dedesinin formasını giydiği Venlo kentinin takımı Venlose Voetbal Verenigin kaptı.VVV-Venlo adıyla da bilinen Venlose Voetbal Verenigin futbol takımı, minik yıldızı için De Koel stadyumunda sembolik bir imza töreni yaptı ve 10 yıllık anlaşma imzaladı.

 

Minik yıldız için kulüpten yapılan basın açıklamasında, "Küçük futbol yıldız Baerke'nin pozisyonuna henüz karar verilmedi.Ama Baerke çok iyi vuruş tekniğine sahip, azimli bir sağ ayak oyuncusu.En önemlisi de futbol genini büyükbabasından almış olması" denildi.

 

Minik yıldızın babası Jorg'un video paylaşım sitesi YouTube'a koyduğu videoda, Baerke van der Meij üç topu oyuncak kutusuna tek vuruşta sokuyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler