Dünya yıldızı resmen Chelsea’da

Chelsea, Monaco’nun Kolombiyalı forveti Radamel Falcao’yu transfer ettiğini açıkladı.Bonservisi Monaco’da olan Radamel Falcao, geçen sezon 10 milyon Euro alacağı ödenecek şekilde Manchester United’da kiralık olarak oynadı. Kolombiyalı burada kırmızı forma

Dünya yıldızı resmen Chelsea’da

Chelsea, Monaco’nun Kolombiyalı forveti Radamel Falcao’yu transfer ettiğini açıkladı.

Bonservisi Monaco’da olan Radamel Falcao, geçen sezon 10 milyon Euro alacağı ödenecek şekilde Manchester United’da kiralık olarak oynadı. Kolombiyalı burada kırmızı formayla 15 maçta 5 gol atarak beklentilerin altında kalmıştı.

Ancak Manchester United’de beklentilerin altında kalmasına rağmen futbolcunun önümüzdeki sezon Chelsea’de forma giyeceği bildirildi. Öte yandan Radamel Falcao’nun bu kararı almasının ardından Jose Mourinho’nun ısrarla onu istemesinin de etkili olduğu belirtildi. Satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına Chelsea’de kiralık olarak forma giyecek olan Radamel Falcao önümüzdeki günlerde Chelsea ile sözleşme imzalayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler