Dünya Kitap Günü Akyazı’da kutlandı

akarya Akyazı Gökkuşağı Işık Kitapevi, 23 Nisan Dünya Kitap Günü etkinliği kapsamında geleneksel olarak düzenlenen kitap fuarında '23 Nisan Çocuklara Kitap Armağan Edin’ kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında gönüllüler kitap fuarından alınan kitapları

Dünya Kitap Günü Akyazı’da kutlandı
akarya Akyazı Gökkuşağı Işık Kitapevi, 23 Nisan Dünya Kitap Günü etkinliği kapsamında geleneksel olarak düzenlenen kitap fuarında '23 Nisan Çocuklara Kitap Armağan Edin’ kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında gönüllüler kitap fuarından alınan kitapları hastanelere, komşularına, eline hiç kitap almamışlara ulaştırıyor. 
 
Akyazı Gökkuşağı Işık Kitapevi, 23 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında Akyazı Esnaf Kefalet binası salonunda bu yıl üçüncüsünü düzenlediği kitap fuarında çeşitli etkinliklerle okuma alışkanlığını artırmaya çalışıyor. Yayınevi, yazar ve okurları buluşturacak tatlı bir telaş içinde olduklarını belirten Akyazı Gökkuşağı Işık Kitapevi İşletmecisi Sait Arık, "Kitap fuarında 7’den 70’e herkese hitap edecek kitaplar bulunurken, ücretsiz dergi ve promosyonlarla çifte bayram yaşıyoruz. 29 ve 30 Nisan tarihlerinde 'Paradokya' kitabının yazarı Cem Gülbent kitapseverlerle buluşup imza günü için Akyazı’da okuyucularıyla bir araya gelecek. Kitap fuarına katılan her ilk ve ortaokul öğrencileri animasyonlu indirimli sinema bileti hakkı kazanacak. 23 Nisan Dünya Kitap Günü’nün daha renkli geçmesine vesile olan herkese teşekkür ederim.” dedi.
 
Kitap fuarı, sadece büyüklerin, gençlerin değil, çocukların da akınına uğruyor. Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri fuara öğretmenleriyle birlikte geliyor. Çocuklar biriktirdikleri harçlıkları ile sevdiklerine roman, hikâye ve masal kitapları yanı sıra çizgi roman alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim