Dumlupınar’dan muhteşem yılsonu gösterisi

Trabzon Dumlupınar İlkokulu’nun yılsonu gösterisinde öğrenciler performanslarıyla ayakta alkışlandı. Tamamen dolu salonda tüm hünerlerini sergileyen öğrencilerin aileleri çocuklarını görüntülemek için adeta birbirleriyle yarıştı.    KTÜ Atatürk Kültür Mer

Dumlupınar’dan muhteşem yılsonu gösterisi

Trabzon Dumlupınar İlkokulu’nun yılsonu gösterisinde öğrenciler performanslarıyla ayakta alkışlandı.

Tamamen dolu salonda tüm hünerlerini sergileyen öğrencilerin aileleri çocuklarını görüntülemek için adeta birbirleriyle yarıştı. 
 
KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen yılsonu gösterisine Trabzon Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan, Ortahisar Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel, Dumlupınar İlkokulu müdürü İsmail Hakkı Güven, öğretmen, öğrenciler ve aileler katıldı. 
 
1-20160524145006.jpg
 
Gecede saz ve gitar dinletileri, İngilizce rontlar, şiirler, şarkılar ve dansların yanı sıra, Halkoyunları eğitmenleri Kamil Arslan, Duygu Arslan, Songül Küçük, Melek Kum, Emrah Koçal tarafından hazırlanan birbirinden farklı halkoyunları gösterileri sahnelendi.
 
Gecede minik öğrenciler sırasıyla Kafkas, Zeybek, Artvin, Silifke, Karadeniz ve Potborilerden oluşan bir çok oyunu başarıyla oynarken, aileleri de onları fotoğraflayıp, kayıt altına almak için adeta birbirleriyle yarıştı.
 
Minik öğrencilerin gösterilerinin ardından eğitmen, öğretmen ve veliler sahnede kemençe eşliğinde horon teperek yorgunluklarını attılar.
 
26-001.jpg
 
6-034.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim