Düğün hazırlıkları yapılırken şehit düştü

Şırnak'ta yaralanan ve GATA'da tedavi altına alınan ancak yaşam savaşını kaybederek şehit olan Polis memuru Fırat Palamut'un düğün hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Şırnak’ın Silopi ilçesinde 5 Nisan günü bölücü terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucu ağır ya

Düğün hazırlıkları yapılırken şehit düştü

Şırnak'ta yaralanan ve GATA'da tedavi altına alınan ancak yaşam savaşını kaybederek şehit olan Polis memuru Fırat Palamut'un düğün hazırlıkları yaptığı öğrenildi.

Şırnak’ın Silopi ilçesinde 5 Nisan günü bölücü terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucu ağır yaralanan çevik kuvvet polisi Fırat Palamut, tedavi gördüğü GATA’da şehit oldu.
 
Adana Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli iken geçici görevle gittiği Şırnak’ın Silopi ilçesinde 5 Nisan tarihinde teröristlerin roketli saldırısı sonucu ağır yaralanan 3 yıllık polis memuru Fırat Palamut, tedavi gördüğü GATA’da 1.5 ay sonra şehit oldu. Şehidin annesi ve eşinin Ankara’da olduğu öğrenilirken, Mersin’in Barış Mahallesi’ndeki evinde taziyeleri kabul eden babası Ahmet Palamut ise metanetini korumaya çalıştı.
 
Şehidin yakınları gözyaşlarına boğulurken, eve Türk bayrağı asıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile Emniyet Müdür Yardımcısı Yakup Usta, şehit babasına taziye ziyaretinde bulundu.
 
2015 yılı Eylül ayında Burcu Palamut ile resmi nikah kıyarak evlendiği öğrenilen şehidin 4 Haziran tarihinde düğün yapmayı planladığı belirtildi. Palamut’un cenazesinin bu gece uçakla Adana Havalimanı’na, oradan da Mersin’e getirileceği, yarın öğle namazı sonrası düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam