Dorsey, Resmen Galatasaray’da

Galatasaray, geçtiğimiz sezon NBA'de Houston Rockets'ta forma giyen Amerikalı oyuncu Joey Dorsey ile anlaşma sağladığını açıkladı. Türkiye Basketbol Süper Ligi takımlarından Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takım, Türkiye lig

Dorsey, Resmen Galatasaray’da

Galatasaray, geçtiğimiz sezon NBA'de Houston Rockets'ta forma giyen Amerikalı oyuncu Joey Dorsey ile anlaşma sağladığını açıkladı.

Türkiye Basketbol Süper Ligi takımlarından Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takım, Türkiye liginde 2012-2013 sezonunda Royal Halı Gaziantep'te forma giyen 31 yaşındaki Amerikalı Joey Dorsey ile bir senelik prensip anlaşmasına vardı.

Dorsey, geçen NBA'de Houston Rockets formasıyla 2.7 sayı, 4 ribaund, 0.4 asist ve 0.4 blok ortalamalarıyla mücadele etti. Deneyimli oyuncu daha önce NBA'de Sacramento Kings, Toronto Raptors, Avrupa'da ise Caja Laboral, Olympiakos, Royal Halı Gaziantep ve Barcelona takımlarında oynadı.

Dorsey, Resmen Galatasaray’da

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler