Domuz gribi yine ortaya çıktı

Sivas’ta bir kişinin domuz gribinden hayatını kaybetmesinin ardından hastanedeki üç kişi daha domuz gribi şüphesiyle tedavi altına alındı. Özel bir şirket sahibi evli ve üç çocuk babası Mustafa Tatar’ın (39) domuz gribinden hayatını kaybetmesinin ardından

Domuz gribi yine ortaya çıktı
Sivas’ta bir kişinin domuz gribinden hayatını kaybetmesinin ardından hastanedeki üç kişi daha domuz gribi şüphesiyle tedavi altına alındı.
 
Özel bir şirket sahibi evli ve üç çocuk babası Mustafa Tatar’ın (39) domuz gribinden hayatını kaybetmesinin ardından Sivas’ta Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde üç kişinin daha ‘H1N1’ bilinen adıyla domuz gribi şüphesiyle tedavi gördüğü öğrenildi.
 
13 Şubat günü doğum için hastaneye gelen D.K. sezaryenle doğumu gerçekleştirdikten sonra yüksek ateş şikayetiyle aynı hastanede yoğun bakıma alındı. Yapılan incelemede hastanın domuz gribine yakalandığı tespit edildi. Öte yandan domuz gribinden ölen iş adamının tedavisinde bulunan laboratuar görevlisi G.A. ile üniversite öğrencisi M.S.U’nun domuz gribi şüphesiyle hastanede tedavisine devam ediliyor. Bu kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu ancak doğum yapan annenin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
 
Sivas Valiliği ve Halk Sağlığı Müdürlüğü ise konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler