Doğuda Trabzonspor sevgisi…

Haber61.net – Haber Servisi – Mardin’in Kızıltepe ilçesinde kurdukları Trabzonspor taraftarlar derneği ile Trabzonspor sevdasını güneydoğuya taşıyan dernek başkanı İbrahim Aydın Haber61 açıklamalarda bulundu.MARDİN’DEN TRABZONSPOR SEVGİSİMardin’in Kızılte

Doğuda Trabzonspor sevgisi…

Haber61.net – Haber Servisi – Mardin’in Kızıltepe ilçesinde kurdukları Trabzonspor taraftarlar derneği ile Trabzonspor sevdasını güneydoğuya taşıyan dernek başkanı İbrahim Aydın Haber61 açıklamalarda bulundu.

MARDİN’DEN TRABZONSPOR SEVGİSİ

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 2012 yılında Trabzonspor taraftarlar derneğini kurdukları söyleyen dernek başkanı İbrahim Aydın, taraftalar derneğine yaklaşık 3622  üye yaptıklarını ve aynı zamanda 32 kongre delegesi arkadaşlarının bulunduğunu söyledi.

Aydın, “Trabzonspor özellik Güneydoğu’da ve doğuda sevgi seli var. Trabzonspor’a doğuda köprü olduk. 3622 üye ve 322de kongre üyemiz var. Amacımız Trabzonspor sevgisini Mardin ve Doğuya kazandırmak hedefimiz bu. Bir diğer projemiz ise; Trabzonspor sevgisini kazandırmak için bir çalışma başlattık. Alt yapı çalışmaları için bir saha inşa ediyoruz. Trabzonspor; Trabzon dışından yeterince desteği alıyor fakat Trabzon’dan alamıyor. Buda bizi üzüyor” dedi.

6 ŞEHİR TRABZONSPOR’U BEKLİYOR

Aydın, “Özellikle Trabzon şehrinden takımına sahip çıkmasını istiyoruz. Buna sahip çıkalığ kritik süreçler var bu durumda Trabzonspor’un yakından takip etmeli. Trabzonspor takım olarak Mardin’e gelsin istiyoruz. Şuan gelsin inanın 20 Binin üzerinde taraftar Trabzonspor’u karşılar. Biz bu derneği kurmak istememizin sebebi Bordo Mavi sevgidir. Doğuda 6 kent Trabzonspor’u seviyor ve bekliyor” şeklinde konuştu.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor