Doğu Karadeniz'de insan taciri çete!

Haber61.Net / Haber Merkezi - Doğu Karadeniz bölgesinin en büyük sorunlarının başında gelen fuhuş'a yönelik her geçen gün artan Jandarma ve polis operasyonlarının ardı arkası kesilmezken bölgede de bir türlü fuhuş amaçlı gelen kadınların yurda girişi, eng

Doğu Karadeniz'de insan taciri çete!

Haber61.Net / Haber Merkezi - Doğu Karadeniz bölgesinin en büyük sorunlarının başında gelen fuhuş'a yönelik her geçen gün artan Jandarma ve polis operasyonlarının ardı arkası kesilmezken bölgede de bir türlü fuhuş amaçlı gelen kadınların yurda girişi, engellenemiyor. Artvin Emniyet Müdürlüğü bu suçun önüne geçe bilmek için geçen yılın Mart ayında başlatmış olduğu proje ile bölgeye fuhuş maksatlı kadınların nasıl geldiği ve kimler tarafından fuhuş'a teşvik edildiği çalışması yürüttü.

İNSAN TİCARETİ

Asayiş Şube Müdürlüğünün yönetmiş olduğu bu proje kapsamında, “Suç Örgütü Kurmak, Yönetmek, Örgütün Üyesi Olmak, Örgüt Adına Suç İşlemek, Bayanların Çaresizliğinden faydalanarak Fuhşa Sevk Etmek, Fuhuş Yapmak İçin Yer Temin Etmek, Fuhşa Sürüklenen Kişilerin Kazancından Yaralanarak Geçim Temin Etmek ve Maddi Menfaat Sağlamak (insan ticareti)” suçlarını bulaşmış  10 kişi göz altına alınarak Yusufeli ilçesi emniyet müdürlüğüne sevk etti.

GÖZ ALTINA ALDILAR

Başta Trabzon olmak üzere Rize, Giresun ve Ordu'ya Fuhuş maksatlı gelen kadınların Yusufeli ilçesinde yakalanarak göz altına alınan çetenin doğrultusunda hareket ettiği tespit edildi. Artvin Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri göz altına altığı 10 kişinin 6'sını Cumhuriyet Başsavcılığına sevk ettiği öğrenilirken 4 ayrı işletmeye de baskın düzenlendiği öğrenildi. 

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel