D.Karadeniz'in en büyüğü Trabzon'da!

Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en büyük psikiyatri servisi Trabzon'da hizmete girmeye hazırlanıyor. Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde yapımı tamamlanan ve bölgenin en büyük psikiyatri servisi olacak olan psikiyatri servisi hastanenin diğ

D.Karadeniz'in en büyüğü Trabzon'da!

Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en büyük psikiyatri servisi Trabzon'da hizmete girmeye hazırlanıyor. Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde yapımı tamamlanan ve bölgenin en büyük psikiyatri servisi olacak olan psikiyatri servisi hastanenin diğer bölümündeki tadilatın bitmesiyle hizmete başlayacak.

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Kemal Süleyman, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bir süre önce tadilata girdiğini hatırlatarak psikiyatri servisinin tamamlandığını, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Servisi'nin de en kısa zamanda bitirilerek hizmete açılmasının planlandığını söyledi.

Trabzon Ataköy Ruh ve sinir Hastalıkla Hastanesi’nin mevcut haliyle hizmet vermeye devam etiğini belirten Süleyman, “Numune Hastanemizde tadilatı tamamlanan Psikiyatri servisimiz yaklaşık 80 yatak civarında olacak. Trabzon Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkla Hastanesi’ndeki yatak kapasitemiz ise 110 . Dolayısıyla Numune Hastanemizdeki psikiyatri servisi hizmete girmesiyle bölgenin en büyük psikiyatri servisi ilimizde olmuş olacak” dedi.

"ÖZEL HASTANELERİN TOPLAMI KADAR HASTA BAKIYORUZ"

Numune Hastanesi'nin diğer bölümlerinde tadilatı süren Çocuk Sağlığı Hastalıkları ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi'nin tamamlanmasıyla birlikte hastanenin tam kapasite ile hizmet vermeye başlayacağını hatırlatan Süleyman, “Numune Hastanemizin diğer bölümündeki tadilatımız sürüyor. Buraya Çocuk Sağlığı Hastalıkları ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi'ni hizmete sunmayı hazırlanıyoruz. Yıl sonu gelmeden en kısa zamanda tadilatın bitirilmesini hedefliyoruz” diye konuştu.

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pediatri Polikliniği'nde ayda ortalama 10 bin 500 Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği'nde ise 5 bin 700 hastanın muayene edildiğini belirten Süleyman, “Kamuoyunda zaman zaman özel hastanelerin Kadın Hastalıkları ve Doğum ile Pediatri hasta muayene sayısının kamu hastanelerinden daha fazla yönünde haberler yer alıyor. Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pediatrı Polikliniği'nde ayda ortalama 10 bin 500, Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği'nde ise yine ortalama 5 bin 700 muayene yapılıyor. Trabzon’daki 4 özel hastanelerin 1 ayda muayene sayısı kadar Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde muayene yapılıyor. Dolayısıyla kamuoyundaki bu söylemlere katılmıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler