D.Karadeniz'e yılın ilk karı yağdı!

Son günlerde yağışlı ve soğuk hava dalgasının etkisi altındaki Gümüşhane’de yüksek kesimlere dün gece yılın ilk karı yağdı.    Şehrin en yüksek noktası olan 3 bin 331 metre rakımlı Abdalmusa zirvesini içerisinde barındıran Artabel Gölleri Tabiat Parkı ile

D.Karadeniz'e yılın ilk karı yağdı!
Son günlerde yağışlı ve soğuk hava dalgasının etkisi altındaki Gümüşhane’de yüksek kesimlere dün gece yılın ilk karı yağdı. 
 
Şehrin en yüksek noktası olan 3 bin 331 metre rakımlı Abdalmusa zirvesini içerisinde barındıran Artabel Gölleri Tabiat Parkı ile 2 bin 280 metre rakımlı Kostan Dağı’nın zirveleri dün gece beyaza büründü.
 
Kent merkezinde hava sıcaklığının geceleri 9 dereceye kadar düştüğü Gümüşhane’de yüksek kesimlerde gerçekleşen kar yağışının ardından havanın daha da soğuması bekleniyor. Evinde yaşlı ve çocuk bulunanların doğalgaz kombilerini çalıştırmaya başladığı Gümüşhane’de sobalı evlerde oturanlar da bacalarını tüttürmeye başladı.
 
İlk kar yağışının ardından bölgede yaşayan çok sayıda kişi, sosyal medya hesaplarından çektikleri fotoğrafları paylaşmayı ihmal etmedi.
 
1-651.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber