Yeter 28. bölüm fragmanı çıktı mı? Yeter'de neler oldu?

Yeter yeni sezona merhaba dedi.

Yeter 28. bölüm fragmanı çıktı mı? Yeter'de neler oldu?

ATV ekranlarında yayınlanan ve 26. bölümüyle sezon finali gerçekleştiren Yeter yeni sezona bugün merhaba dedi. Yeter 27. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizi Yeter 28. bölüm fragmanı çıktığında burada olacak

27. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Kaçma planından haberdar olan Yekta, Duru'yu kendi tarafına çekerek Aylin'i bir kere daha çaresiz bırakırken, diğerleriyle başlattığı hesaplaşmayı tek tek tamamlar. Kahramanlarımız, Yekta'nın onlara hazırladığı oyunlarla içinden çıkılmaz belalara sürüklenirken, Aylin cephesinden bir kişi daha Yekta'ya doğru adım atar. Sevdiğini kurtarmak için, hayatta en çok nefret ettiği adama yardım teklif eder. Yekta'ya göre; O, karısı ve çocuklarıyla bir daha dönmemek üzere giderken; geride sadece kaybedenler kalacaktır. Gerçekten de Aylin ve sevenleri bu kadar çaresiz midir?


Önceki bölümde neler olmuştu?
Hastanede yapılan usulsüzlükten dolayı durdurulduğunu zanneden Yekta; bunun arkasında kimin olduğunu öğrenecek ve hesap soracaktır. Aylin ve ona yardım eden herkesi mercek altına alır. Amaçlarının Aylin ve çocukları kaçırmak olduğunu bilse de yüzleşmez. Zaten baştan beri ona bilgi aktaran biri vardır. Bu kişi; herkesin tahmin ettiği Filiz değildir. Üstelik hiç beklenmedik biri daha Yekta'ya yardım etmek için gönüllü olur. Aylin ve sevenleri bunlardan habersiz büyük kaçış için hazırlanırken Yekta da onlar için bir karşı hamle planlamaktadır. Bu planın başkahramanı da Duru'dur. İdil ise kapatıldığı klinikte herkesten uzak; kendi adaletini adım adım hazırlamaktadır. Ansızın gelen işbirliği teklifiyle ihtiyacı olan her şeye bir anda sahip olur.

Oyuncu Kadrosu;

Pelin Karahan ve Yurdaer Okur başrolleri canlandırırken Wilma Elles, Korel Cezayirli, Tolga Evren, Selen Domaç, Ayşin Yeşim Çapanoğlu, Fatih Koyunoğlu, Tuğçe Kurşunoğlu, Cansu Kurgun, Mustafa Mert Koç, Doğan Can Sarıkaya, Eliz Neşe Çağın’da dizide yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler