Tatlı İntikam 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tatlı İntikam yine dopdolu...

Tatlı İntikam 26. bölüm ile izleyicinin karşısına çıktı

Tatlı İntikam 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tatlı İntikam yine dopdolu...

Kanal D'nin sevilen dizisi Tatlı İntikam 26. bölümle izleyicinin karşısına çıktı. Beğeniyle takip edilen ve Leyla Lydia Tuğutlu ile Furkan Andıç'ın başrollerinde yer aldığı dizide bu hafta da yine hem romantizm hem de komedi vardı. Tatlı İntikam 27. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

26. bölümde neler oldu?
Pelin, Sinan’a onu unuttuğunu, hayatında yeri olmadığını kanıtlamaya çalışır. Barış’ı da birlikte bir geleceğe hazır olduğu konusunda cesaretlendirir. Sinan ise, davet gecesi karşısına çıkan gizemli kızla tekrar karşılaşır. Beklenmedik bir olay sonucunda Sinan, kızın hayatını kurtarır. Gizemli kızın Sinan’ı unutması artık mümkün değildir. Pelin ve Sinan gerilimi Filiya cephesinde de sürer. Filiya’nın kimde kalacağı hala merak konusudur. Sinan, gereken parayı bulabilecek mi? Yoksa her şeyi kaybedecek midir?


GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Sinan’dan hesap sormak isteyen Pelin, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Sinan, Pelin’in içine gömdüğü ne kadar duygu varsa ortaya çıksın diye zorlar. Sinan’a duyduğu öfkeyle deliye dönen Pelin, güveni bulduğu Barış’a daha büyük adımlarla yaklaşır. Barış ise Sinan’ı hayatlarından çıkarmak için çok büyük bir teklif hazırlar. Diğer yandan da vereceği büyük davetle Pelin’le yaşadığı ilişkiyi herkese duyurmayı planlar.

Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin), Furkan Andıç (Sinan / Tankut), İlker Kızmaz (Barış), Zeyno Günenç (Süheyla) , Ayşenil Şamlıoğlu ( Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza) , Hazal Türesan ( Başak) , Çağrı Çıtanak (Bülent), Cemre Gümeli ( Simay), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv