Tatlı İntikam 25. bölüm fragmanı çıktı mı? Tatlı İntikam'da neler oldu?

Tatlı İntikam 24. bölümle ekranlara geldi

Tatlı İntikam 25. bölüm fragmanı çıktı mı? Tatlı İntikam'da neler oldu?

Kanal D'de ekranlara gelen sevilen dizi Tatlı İntikam 24. bölümüyle ekranlara geldi. ​Leyla Lydia Tuğutlu ile Furkan Andıç'ın başrolünde bulunduğu dizide dikkat çeken gelişmeler yaşandı. İzleyiciler şimdiden gelecek hafta neler olacağını merak etmeye başladı. Ancak Tatlı İntikam 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çıktığında burda olacak.

Dizide bu hafta neler oldu?

Zaman geçmiş, yollar ayrılmış, herkes değişmiştir... Pelin, hayata tutunmuş, kariyerinde yükselmiş, başarılı ve güçlü bir kadın olmuştur. Hayatında her şey kusursuz ilerlerken bir yıl sonra Sinan’la ilk kez karşı karşıya gelir. Sinan da, eski Sinan değildir. Her şeyi arkasında bırakıp giden Sinan, asi ve tutkulu bir serseriye dönüşmüştür. Ya aşk? O da bitmiş midir? Pelin ve Sinan kalan tek bağları Filiya için bir araya gelirler. Bu buluşmayı hazırlayan onların geçmişinden habersiz Barış Atasoy’dur. Şimdi, Sinan için karar zamanıdır. Pelin’le aralarındaki bu bağı koparıp yeniden gidecek midir? Yoksa kalıp savaşacak mıdır?
tatlı-intikam

Geçen hafta neler oldu?

Filiya’da Ceyda’nın çıkardığı yangın, Sinan ve Pelin’i alt üst eder. Pelin, başlarında bir uğursuzluk dolaştığını düşünmeye başlar. Sinan’la birliktelikleri bugüne kadar felaketten başka bir şey getirmemiştir. Zaten aileleri de birlikte olmalarından mutsuzdur. Bu yüzden Pelin’in aklı Sinan’la evlenme konusunda karışır.  Pelin ve Sinan nikah masasına oturuyor! Sinan, evlenmek üzereyken Pelin'i terk mi edecek? Sinan ise, Filiya’nın şokunu atlatamamışken Pelin’in kapıldığı umutsuzlukla tam anlamıyla sarsılır. Şimdi, Sinan’ı zorlu bir sınav beklemektedir. Sinan, Filiya’yı eski günlere döndürebilecek midir? Peki, bütün bunlar yaşanırken Rüzgar boş mu duracak, yoksa son kozunu oynayacak mıdır?

Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin), Furkan Andıç (Sinan / Tankut), İlker Kızmaz (Barış), Zeyno Günenç (Süheyla) , Ayşenil Şamlıoğlu ( Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza) , Hazal Türesan ( Başak) , Çağrı Çıtanak (Bülent), Cemre Gümeli ( Simay), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv