Survivor 2017 başvurusu nasıl yapılır?

Survivor 2017 başvurusu online olarak yapılabiliyor

Survivor 2017 başvurusu nasıl yapılır?
Acun Ilıcalı'nın en güvendiği proje olan Survivor bu yıl da oldukça iddialı geliyor. Yine ünlü ve gönüllü isimlerin yer alacağı yarışma nefesleri kesecek. Yeni sezonun 2017'nin ilk aylarında başlaması bekleniyor. Peki Survivor 2017'ye nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar

Surivivor 2017'de ünlü isimlerin yanı sıra yine gönüllüler de olacak. Gönüllü takımında yer almak isteyenler için Acun Medya online başvuru formu açtı. İsteyenler siteye girerek online olarak başvurularını gerçekleştirebielcekler.

Survivor'a katılmak için neler gerekli?

Acun Medya tarafından açılan başvuru formunda bir çok detay yer alıyor. Başvuru yapacaklardan istenilenler şu şekilde sıralanıyor;

Adınız, Soyadınız, Cinsiyetiniz, Eposta adresiniz, Boyunuz, Kilonuz, İş telefonunuz, ev telefonunuz, cep telefonunuz, ikametgah adresiniz, yaşadığınız şehir, doğum tarihiniz, sorulduğu zaman nereliyim diyorsunuz, mesleğiniz nedir, en son bitirdiğiniz okul adı ve bölümü, medeni durumunuz, çocuğunuz var mı, varsa kaç çocuğunuz var, Daha önce survivorlardan hangi yarışmacıyı kendinize yakın buluyorsunuz? Neden?, Sigara kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız sıklık derecesini yazınız. Hangi sporları yapıyorsunuz?Profesyonellik derecesini açıklayınız. Ciddi herhangi bir sağlık probleminiz, düzenli alınması gereken bir ilaç ve alerjiniz var mı? Yüzme biliyor musunuz? Derecesini yazınız . Survivor'a neden katılmak istiyorsunuz ? Survivor'a katılmak için hangi özelliklerinize güveniyorsunuz ? Üç kelime ile kişiliğinizi tarif ediniz. Survivor'a yarışmacı olarak katılma şansı elde ederseniz en az ve en çok neden zorlanacağınızı düşünüyorsunuz ?, Kazanırsanız ödülü ne için harcamayı düşünüyorsunuz ?, Bugüne kadar yaptığınız en büyük çılgınlık nedir ?,Bugüne kadar başınıza gelen en talihsiz olay nedir ?, Bugüne kadar başınıza gelen en güzel olay nedir ?, Kendiniz ile ilgili anlatabileceğiniz en ilginç şey nedir ?, Survivor'a başvuran veya katılan başka kimseyi tanıyormusunuz ?Yakınlığığınız nedir?İsimlerini yazınız., Başvurduğunuz yada katıldığınız başka televizyon programları var mı?Varsa neler ?, İlk fotoğrafınız (*), İkinci fotoğrafınız (ilkinden farklı), Videonuz (Max: 100 MB)

Formda yer alan bu bilgileri doğru şekilde girmenizin ardından başvuru sürecini tamamlamış olacaksınız.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv