Seviyor Sevmiyor 11. bölüm fragmanı yayınlandı!

Seviyor Sevmiyor 10. bölümle ekranlara geldi

Seviyor Sevmiyor 11. bölüm fragmanı yayınlandı!

ATV'nin kısa sürede ilgi toplayarak sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor 10. bölümü ile ekranlara geldi. Zeynep Çamcı ile Gökhan Alkan'ın başrollerinde yer aldığı dizi bu hafta neler olduğunu haberin detayından öğrenebilirsiniz. Ayrıca Seviyor Sevmiyor 11. bölüm fragmanı da yayınlandı.

SEVİYOR SEVMİYOR 11. BÖLÜM FRAGMANI
9. BÖLÜM ÖZETİ

Aşk acısı çeken Yiğit soluğu Deniz’in yanında alıyor. Çocukluğundan bu yana her kötü gününde Yiğit’in yanında olan Deniz onu teselli etmeye çalışıyor. Yiğit ise onunla birlikte olduğunda neden bu kadar güvende olduğunu anlamaya çalışıyor.

8. BÖLÜM ÖZETİ

İrem ve Yiğit yakınlaşmış ve evlilik teklifine Deniz şahit olur. Bu gelişmeyle İrem ile Deniz bozuşur. İkisi de acı çekerken farklı yöntemler seçerler. Deniz İstanbul'dan uzaklaşmak, evden taşınmak ister. Tuna bu yolculuğunda ona arkadaşlık edecektir. İrem ise vicdan azabı yüzünden Yiğit'i kendisinden soğutmaya çalışır. Tuna'nın Deniz'i yanında götürmesi tesadüf değildir. Tuna da artık bir eşiktedir… Belki de hayatının aşkını bulmuştur, belki de artık ona açılması her şeyi söylemesi gerekmektedir. Fakat ne İrem ne Deniz aradıkları huzuru bulamayacaklar, birbirlerinin boşluğunu kapatamayacaklardır. Madem İrem Denizsiz, Deniz de İremsiz olamıyor, geriye tek bir çare kalmaktadır. Barışacaklar ve her şeyi Yiğit'e olduğu gibi anlatacaklar. İrem ve Deniz, Yiğit'e vermek için bir itiraf mektubu döşenirler ve itiraf vakti gelir çatar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv