Rüzgarin Kalbi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Rüzgarin Kalbi 6. bölümle ekranlara geldi

Rüzgarin Kalbi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox TV'nin cumartesi akşamları yayınlandığı dizisi Rüzgarın Kalbi bu akşam 6. bölümle ekranlara geldi. Kısa sürede beğeni toplayan dizi izleyicileri ekran başına topladı. Rüzgarın Kalbi 7. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı.

Bu hafta neler oldu?

Kutay’ın intihar teşebbüsü ve sonrasında yaşananlar Zeynep’in moralini bozmuştur. Kendini sorumlu tutan Zeynep artık Rüzgar’la oynadıkları oyunu daha fazla sürdürmek istemez. Dedesinin de ısrarı ile gerçeği herkese açıklamaya karar verir. Bu Rüzgar’la ilişkisinin de yönünü değiştirecektir. Muammer fabrikasına yapılan saldırının izlerini takip ederken onun dikkatini dağıtacak güzel bir gelişme olur. Ayla ve Kemal duygularını daha fazla saklayamaz. Erdem ve Kutay’ın ayrı ayrı yaptıkları kötülükler Rüzgar’ın geri dönüşü olmayan bir yola girmesine neden olur. Zeynep ve Rüzgar’ı ayırmak için yapılan her şey, onların daha fazla savrulmasına neden olur. 


Geçen hafta neler olmuştu?

Rüzgar’ın teklifine Zeynep’in cevabı herkesi şaşırtır. Zeynep ve Rüzgar’ın oyunu Muammer’in canını sıkmaya başlamıştır. Kutay’ın hali ise Mualla’yı endişelendirmektedir. Oğluna yardım etmek için her yolu deneyen Mualla Zeynep’le konuşur. Zeynep bu konuşmaya kayıtsız kalamaz. Kemal Foça’ya iyice yerleşmektedir. Ofisin düzenlenmesinde ve açılışında Ayla’dan yardım ister. Erdem ise finansal durumunu düzeltmek için çareler arar. Zeynep ve Rüzgar’ın oyunu Hande ve Tekin’in de aralarının açılmasına neden olur. Zeynep hayatının kontrolünden çıktığını düşünür ve bunalır. Zeynep’e sıkıştığı yerde yardım edecek yine Rüzgar olacaktır. Ancak Zeynep ve Rüzgar’ın Kutay’a karşı oynadığı “sevgililik” oyunu; başlarına akıllarının ucundan geçmeyen bir bela açacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler