O Hayat Benim 102. bölüm fragmanı çıktı mı?

O Hayat Benim 101. bölümle yeni sezona başladı

O Hayat Benim 102. bölüm fragmanı çıktı mı?

Ekranların fenomen dizisi O Hayat Benim yeniden ekranlara döndü. 26 Haziran'da ezon finali yapan sevilen dizi bu akşam yeni sezona merhaba dedi.  Dizi 101. bölümüyle ekranlara geldi. O Hayat Benim 102. bölüm fragmanı yayınlandığında burada olacak.

101. bölümde neler oldu?

Zaman herkesi değiştirmiş, kırıp parçalara ayırmıştır. Efsun artık istediği her şeye sahiptir. Harcayamayacağı kadar çok parası, gitgide büyümüş başarılı bir tekstil markası, yakışıklı bir kocası... Hepsinden önemlisi de dünyalar güzeli bir kızı vardır. Küçük Nuran onun yaşama sebebidir. Ama gün gelir, Sinop Cezaevi’nin demir kapıları ağır ağır açılır. Bahar’ın özgürlüğüne kavuşması, Efsun için en korkunç kabusların başlangıcı olur. Onun korkularından çıkar sağlamaya çalışanların gölgesi de her an üstlerindedir. Bahar geçen yıllar boyunca Efsun’un tersine her şeyini kaybetmiştir. Ona umut veren, güç veren tek şey yeğeni bildiği Nuran’ı görebilmek, ona yakın olabilmektir. Çünkü ne bir ailesi ne biricik yavrusu ne de Ateş vardır artık yanında. Ateş karanlık bir kuyunun dibindedir sanki. Kenan’a ulaşmak için çok tehlikeli bir oyun oynamaya başlamıştır. Kimseyle paylaşamadığı ve Bahar’ı ilelebet kaybetmesine sebep olabilecek bir oyun... Ama tüm oyunlar tek bir yere çıkar. İki kadın, iki anne... Bahar ve Efsun... Ve aralarında, hiçbir şeyden haberi olmayan küçük, masum bir kız çocuğu... Bütün sırlar, bütün yalanlar, bütün savaşlar en çok onların hayatlarını sarsmaktadır. Tek bir soru vardır artık? Bahar kendisinden çalınmış olan evladını geri alabilecek midir?


100. Bölüm özeti
Efsun kaybettiği bebeği için Bahar’ı suçlar. Bahar ise hem mahkemenin vereceği hüküm hem  de Efsun’un kaybettiği çocuk yüzünden vicdan azabı duymaktadır. Sultan, Efsun ve Bahar’ın birbirlerine düşman olmalarını sağlayacak bir plan düşünür.  Kenan artık her şeyin farkına varır ve intikam peşinde koşar. Sezon finalinde aksiyon hiç bitmez

Oyuncu kadrosu: Keremcam, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Sinan Albayrak, İclal Aydın, Süleyman Atanısev, Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Ahu Sungur, Didem İnselel, Turgay Aydın, Nurşim Demir, Gülsen Tucer, Nesl,ihan Acar, Güzide Arslan, Ozan Güler, Bahar Şahin, Sezgi Mengi, Nihal Menzil, Pınar Aydın, Cem Kılıç, Barış Büktel, Murat Soydam, Erdal Cindoruk, Zerrin Sümer, Birgül Ulusoy, Larissa Gacemer

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv