No 309 18. bölüm fragmanı çıktı

No 309 17. bölümüyle ekranlara geldi

No 309 18. bölüm fragmanı çıktı

FOX TV'de ekranlara gelen ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşan No 309 16. bölümüyle yayınlandı. İzleyenlere keyifli dakikalar yaşatan dizi bu hafta da dopdoluydu. No 309 17. bölüm fragmanı da çıktı.

NO 309 17. BÖLÜM FRAGMANI

NO 309 16. BÖLÜM ÖZETİ

Lale’nin çıkan haberleri öğrenmesi Onur’la arasının tekrar açılmasına sebep olur. Onur Lale’nin kendisine inanmamasına üzülürken, Lale olanların kendisinden saklanmasına sinirlenir.. Evlilikten vazgeçme kararı alırlar. Bunu öğrenen İsmet babaanne hemen duruma el koyar.. Lale ve Onur ‘dan birbirlerine bir hafta süre vermelerini ister.. Bu süre onlar için nasıl sonuçlanacaktır?


Geçen hafta neler olmuştu?

Onur ve Pelinsu’nun bar çıkışı yakalanmaları ertesi gün manşet olur. Haberleri gören Songül , Lale’nin etkilenmemesi için haberleri saklamaya karar verir. Bu arada olayın iç yüzünü araştıran Songül, kızlarla işbirliği yapar. Songül’ün gazabına uğrayan Onur ise Lale’yle aralarındaki ilişkinin bozulmasından korkar ve olanları anlatmak için doğru zamanı bekler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler