Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur haftanın finali

Kısmetse Olur'da bu akşam haftanın finali gerçekleştirilecek

Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur haftanın finali

Kanal D ekranlarının en çok izlenen programı olan Kısmetse Olur'da bu akşam haftanın finali var. "Kısmetse Olur'da kim elendi ? " soru bu gece yanıtını bulacak. Bakalım bu hafta yarışmaya veda eden kim olacak? Elenen isim belli olduğunda burada olacak. Ayrıca haftanın ödülü sahibini bulacak ve yarışmaya yeni dahil olacak isim de belli ollacak.

Bu hafta neler oldu?
 Semih, Gökhan’a Rabia hakkında uyarılarda bulunuyor. Öte yandan Semih kendi ilişkisinde ise birtakım sıkıntılarla boğuşuyor. Didem’le barışan ve keyfi bir hayli yerinde olan Adnan baş başa çıktıkları yemekte Didem’e türkü söylüyor ve ilginç sürprizlerde bulunuyor.

Geçen hafta kim elendi?

23 Ekim akşamına damgaını vuran kavgalar, aşk dolu dakikalar hepsi bir gözden geçirildi. Kanal D ekranlarında yeni sezona istediği reyting oranlarını yakalayamadan giren ancak eve dahil ettiği geçen senenin rekortmeni olan iki isimin de girmsi ile eski revacına ulaşan Kısmetse Olur 23 ekim elenen ismi açıklandı. Evin yaşlılarından Leyla'nn geçtiğimiz hafta elenmesi akabinde buhafta da damat adaylarının en yaşlısı Suat Tümer eve veda etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv