Kiralık Aşk Pamir Marden kimdir? Seçkin Özdemir hakkında...

Kiralık Aşk'ta Ömer'in yeni rakibi Pamir Marden

Kiralık Aşk Pamir Marden kimdir? Seçkin Özdemir hakkında...

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk yeni sezonuna  23 Eylül Cuma akşamı başladı. Sevilen dizi yeni sezona da iddialı şekilde girerken dizide yeni isimler göza çarptı. Yeni isimlerden biri Seçkin Özdemir oldu. Özdemir Kiralık Aşk'ta Pamir Marden karakterine can veriyor. Peki Seçkin Özdemir namı diğer Pamir Marden kimdir? İşte detaylar

SEÇKİN ÖZDEMİR - PAMİ MARDEN KİMDİR

Genç oyuncu 25 Ağustos 1981'de İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini Kocaeli Üniversitesi'nde İktisat bölümünü bitirerek tamamladı. Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Kiralık Aşk'tan önce bir çok tv dizisinde yer aldı. Televizyonda seyirciyle ilk buluşması 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Leo karakteriyle oldu. Ardından Bir Aşk Hikayesi'nde Korkut Ali rolünü oynadı. Daha sonra sırasıyla Günahkar dizisinde Ali Yusuf Tan, Racon'da Adnan Korhan rollerine hayat verdi. Son olarakta Star Tv'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk'ta Pamir Marden karakterini canlandırmaya başladı. Yakışıklı oyuncu burada dizinin başrolündeki Barış Arduç'un canlandırdığı Ömer'e rakip olacak.


Yeni bölüm tanıtımı fragmanında da karakterle ilgili ipuçları verilirken şu ifadeler kullanıldı;  Defne yükselişte, başı dik ve kararlı bu defa. Neriman, sahneye çıkıyor ve kartları yeniden dağıtıyor. Kim kimin için “Kiralık Aşk” olarak tutuluyor?  Asıl hikaye şimdi başlıyor! Sinan artık başka bir yerde. Üstelik hayatımızı karmakarışık edecek bir Pamir Marden var artık. Seda Berensel sahneye çıkıyor. Yepyeni, sürpriz aşklar başlıyor. Sinyor İplikçi aşkıyla kavrulmuş, daha büyük daha çarpıcı, daha karanlık olarak dönüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv