Kiralık Aşk 56. bölüm fragmanı çıktı! Kiralık Aşk'ta Defne bitti diyor...

Kiralık Aşk 56. bölüm fragmanında çarpıcı detaylar var. Yeni haftaya dair iki fragman yayınlandı

Kiralık Aşk 56. bölüm fragmanı çıktı! Kiralık Aşk'ta Defne bitti diyor...
Star TV'nin fenomen dizisi Kiralık Aşk 56. bölüm fragmanlarını izleyicileriyle buluşturdu. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Elçin Sangu ile Barış Arduç'un başrollerinde olduğu dizinin iki fragmanı da yayınlandı. Cuma günleri ekranlara gelen sevilen dizide neler olacağı merakla bekleniyor.

Kiralık Aşk 56. Bölüm Fragmanı

Defne, Ömer'in aldığı defterin peşine düştü. Diğer taraftan Sinan ile Seda arasında bir yakınlaşma olmuştur. Ancak ikili çok sarhoştur ve ne yaşandığını hatırlamamaktadır. İlk fragmanın sonunda Ömer ile Defne'nin de yakınlaştığı görülüyor.

Kiralık Aşk 56. Bölüm 2. Fragmanı

İkinci fragmanda ise  Pamir ve Ömer'in mücadelesi görünüyor. Defne, Ömer'in aldığı hediyeyi Pamir'in aldığını zannederek onun yanına gidiyor. Bu sırada Defne Ömer'e "Artık bitti" diyor. Pamir ise Ömer'e "Bin kişi ister bir kişi alır. O mücadeleyi vermeye hazır dirençli olan kimse o" diyor.

Oyuncu kadrosu: Defne - Elçin Sangu, Ömer- Barış Arduç, Seda Berensel-  Müjde Uzman, Sinan- Salih Bademci, Neriman- Nergis Kumbasar, Necmi- Levent Ülgen, Koray- Onur Büyüktopçu, İsmail- Kerem Fırtına, Nihan- Sanem Yeles, Serdar- Osman Akça,Esra-  Melisa Giz Cengiz, Türkan- Hikmet Körmükçü, Hulusi- Ferdi Merter, Pamir Marden- Seçkin Özdemir

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv