Karanlığın Elli Tonu Türkçe Altyazılı fragmanı

Karanlığın Elli Tonu filminin fragmanı yayınlandı

Karanlığın Elli Tonu Türkçe Altyazılı fragmanı

Tüm dünyanın merakla beklediği ve aynı zamanda ilk serisinin bazı ülkelerde yasaklandığı Grinin Elli Tonu 'Fifty Shades of Grey' isimli filmin ikincisi 'Fifty Shades Darker' Karanlığın Elli Tonu'nun ne zaman çıkacağı belli oldu. Karanlığın Elli Tonu'nu fragmanı da yayınlandı. Fragman kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenerek filmin büyük ilgi göstereceğini şimdiden gösterdi. Fragmanın izlenme oranları Star Wars'ın izlenmes rekorunu da kırdı.

E. L. James'in romnanından beyaz perdeye uyarlanan filmin ilki büyük yankı uyandırmıştı. Yayınlanan yeni fragman ise sadece bir günde 114 Milyon kez izlendi. Film ise 2017'nin şubat ayında vizyona girecek

KARANLIĞIN ELLİ TONU FRAGMANI (TÜRKÇE ALTYAZILI)

Karanlığın Elli Tonu film konusu: Anastasia Steele ile Christian Grey'in hayatında bundan sonra oyun,ceza ve kurallar yok. Grey'in hayatındaki tüm sırlar bu seride ortaya çıkacak. Ancak olaylar ve ikilinin ilişkisinde oldukça gizemli durumlar olacak.

Oyuncular:Dakota Johnson, Jamie Dornan, Kim Basinger, Luke Grimes, Bella Heathcote

Grinin Elli Tonu konusu;
Bir edebiyat öğrencisi olan güzel Anastasia Steele, çekici ve zengin bir iş adamı olan Christian Grey ile bir röportaj gerçekleştirir. Görüşmeye gittiğinde karşısında, tavırları ve çekiciliği ile baş döndüren bir adam bulur. Aşk ve ilişkiye biraz mesafeli duran Anastasia, bu zengin ve yakışıklı adamın cazibesine karşı koyamaz ve kendisini çekimine bırakır. Fakat hayatta her şeye karşı doyum noktasına ulaşmış olan Grey'in ilişki ve seks söz konusu olunca kimsenin bilmediği gizli sırları vardır. Genç kız karşısındaki adamla şehvetin bilmediği yollarına da sapacak mıdır?

DAKOTA JOHNSON KİMDİR?

Dakota Mayi Johnson 4 Ekim 1989 tarihinde Austin'de dünyaya geldi. Aktör Don Johnson ve aktris Melanie Griffith'in kızıdır. Ayrıca Tippi Hedren'in torunudur. Dakota Johnson gençlik yıllarında dansla yakından ilgilendi. 12 yaşında çocuk model olarak çekimlere katılmaya başladı. 1999 yılında Antonio Banderas'ın yönettiği Crazy in Alabama filminde annesi ile birlikte rol aldı. 2006 yılında Miss Golden Globe seçildi. 2009 yılında dünyaca ünlü giyim markası Mango için modellik yaptı.

Okul hayatını tamamladıktan sonra oyunculuk kariyeri başladı. 2010 yılında Facebook'un kuruluş serüveninin anlatıldığı Jesse Eisenberg ve Justin Timberlake'in başrolleri paylaştığı The Social Network filminde oynadı. Filmin sekiz dalda ödül almasının ardından Dakota Johnson oyunculuk kariyerinde hızlı bir yükseliş yaşadı. Ardından Beastly, Theo, For Ellen, Savage Innocent, Goats gibi birçok yapımda rol aldı. İlk televizyon deneyimini ise 2012 de başlayan Ben and Kate isimli dizide yaşadı. 2013 yılında dizi ilk sezonunu tamamladı. Bu dizi Johnson'ın ününü arttırmasına büyük katkı sağladı. Bunlar dışında Need for Speed ve William Shakespeare'in oyunu olan Cymbeline adlı filmde rol aldı. Grinin Elli Tonu (2015) filmindeki Anastasia Steele rolü ile büyük ün kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler