Kara Sevda yeni sezon fragmanı bomba gibi! Kara Sevda ne zaman başlayacak

Kara Sevda yeni sezon fragmanı yayınlandı.

Kara Sevda yeni sezon fragmanı bomba gibi! Kara Sevda ne zaman başlayacak

Son dönemlerin en çok izlenen dizisi Kara Sevda'nın yeni sezon fragmanı yayınlandı. Star TV ekranlarının beğenilerek takip edilen ve Burak Özçivit , Neslihan Atagül ile Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizi yeni sezona bomba gibi girecek. Peki Kara Sevda Ne zaman başlayacak? İşte merak edilen bu sorunun yanıtı da belli oldu. Sevilen dizi 21 Eylül Çarşamba günü saat 20.00'de Star TV'de olacak

KARA SEVDA YENİ SEZON FRAGMANI

Beğenilerek takip edilen dizinin yeni sezon için yayınlanan ilk fragmanı

Oyuncu kadrosu:
Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa aslı Pamuk, Zeyno Eracar, Hazl Filiz Köse, Rüzgar Aksoy, Çağlar Demir, Gökay Müftüoğlu, Nihan Aşçı ve Metin Çoşkun 




SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU
Nihan'ın, Kemal'in düğününde bir anda bayılması, büyük bir şüpheyi beraberinde getirir ve Nihan bu rahatsızlığın sebebini öğrenmek ister. Bu şüphenin Emir tarafından yansıması ise oldukça kötü olur. Nihan'ın hamile olması, bebeğin doğması hem Emir hem de Asu için imkansız bir durumdur. Artık iki düşman kardeş aynı cephede birleşecektir.  Nişan gecesi diğer taraftan Ozan ve Zeynep'in yakalanmasıyla adliyede biter. Emir'in planı doğrultusunda nöbetçi mahkemeye çıkan Ozan tutuklanır.  Kemal, Nihan’ın şüphelerinden habersiz Ozan’ların bu hatayı nasıl ve hangi akılla yaptıklarının peşine düşer. Adım adım şüphelerinin üstüne ilerlediğinde karşısına çıkan isim onu şaşırtmaz. Ancak kardeşleriyle Emir arasında kuracağı bağ Kemal’in bütün hayatını değiştirecek türdendir. Kemal, bu sefer gözlerini kör eden kardeş sevgisini bir kenara atıp, Zeynep’in karşısına başka türlü çıkacaktır. Tutukevindeyken Ozan’a gönderilen sürpriz zarf, Ozan’ın hayatının dönüm noktası olur. Ozan’ın başlatacağı ataklar durdurulamayacak kadar tehlikeli seviyelere ulaşır. Öte yandan, Emir’le Asu arasındaki bağ, Galip’in de kafasında yeni soru işaretleri yaratır. Galip’in bu soruyu netleştirmek için Hakkı’yı bulmak zorundadır.  Kemal ile Nihan’ın birbirlerine olan aşkları kalplerinden bir an olsun eksilmeden, hayatlarının en kritik dönemecini birbirlerinden uzakta alır. Her ikisinin de alacağı kritik kararlar, bu aşkın kaderini de tayin edecektir. Günün sonunda, Nihan ve Kemal’in kara sevdası bugüne kadarki en çetin sınavını yaşayacaktır. 


Konu: Çarpıcı bir anlatım dili ve güçlü oyunculuklarla masalsı bir aşk...Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin'in imkansızlıklar ve mucizelerle dolu hikayesi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv