Kara Sevda 43. bölüm fragmanı çıktı mı? Kara Sevda'da neler oldu?

Kara Sevda 42. bölümü ile ekranlara geldi.

Kara Sevda 43. bölüm fragmanı çıktı mı?  Kara Sevda'da neler oldu?

Star tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kara Sevda 42. bölümüyle izleyenlerle buluştu. Büyük heyecan fırtınası yaratan dizide bu hafta yine izleyiciler ekrana kilitlendi Kara Sevda 43. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak

BÖLÜM ÖZETİ
Kemal, Ozan’ı zehirleyeni ararken son nokta olarak karşısında Nihan’ı bulunca büyük bir şok yaşar. Nihan açıklama yapacakken, bu buluşmanın esas sorumlusu olan kişi içeri girer; Emir. Emir, Kemal’in bütün araştırmasını takip etmiştir, Nihan’ı da oraya özellikle çağırmıştır  ve şimdi de istediği cevabı ona gönüllü olarak verir. Ozan’ın zehirlenme sebebini ve sorumlusunu. Kemal, çok şaşkındır. Nihan, Kemal’in bu meseleyi kurcalamasından çok rahatsız olur ve Kemal’e kendilerini rahat bırakmasını söyler fakat Nihan’ın içine başka bir kurt düşmüştür… Bu da Kemal’in gerçekte şüphe oluşturacak başka şeyler bulmuş olabileceğidir. Kemal’in karşısına tekrar çıkmanın bir yolunu bulacaktır. 


Kemal, Ozan’ın zehirlenmesiyle ilgili gerçekleri öğrendikten sonra, Emir’in de hesap edemeyeceği başka bir noktadan araştırmasına devam eder ve bir adım daha ileri gider.  Nihan’ın bu konuya uzak kalamayacağının bilincindedir. Nihan, bazı ipuçlarını takip ettiğinde Ozan’la ilgili bir gerçekle sarsılır.  Kemal, aynı zamanda, Emir’e bu araştırmanın bilgisini uçuran bir köstebek olduğundan çok emindir. Bu köstebeğin kim olduğunu bulmak da Kemal’in diğer işidir.  Asu, Galip’in teklifini düşünürken, başka bir planla ailenin içine düşmeye kararlıdır.  Vildan, Nihan’ın defterini bulur ve bir vicdani hesaplaşmanın içine çekilir. Bu defterde yazanları Kemal’in bilmesi gerektiği gerçeği, Vildan’ın kalbini kurcalamaya başlar.  Kemal ve Emir arasındaki kıran kırana savaş şiddetlenir. Kemal, Emir’in “her şeyi”ni alacağı savaşında bir adım ileri gider ve içinde Nihan’ın da olduğu büyük bir oyun kurar. Bu oyun, hem Emir’in hem Nihan’ın hem de bütün bir gidişatın dengesini değiştirecektir. Emir, çok sarsıcı bir deneyim yaşarken, Kemal, iki kişiye hayatının dersini verir

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Dizinin başroldünde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor. Dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise şöyle; Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa aslı Pamuk, Zeyno Eracar, Hazl Filiz Köse, Rüzgar Aksoy, Çağlar Demir, Gökay Müftüoğlu, Nihan Aşçı ve Metin Çoşkun yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler