Kara Sevda 42. bölümde neler oldu? Kara Sevda'da Ozan gerçeği çözülüyor mu

Kara Sevda 42. bölümde heyecan tavan yaptı. Kemal gerçeği ortaya çıkarabiliyor mu?

Kara Sevda 42. bölümde neler oldu? Kara Sevda'da Ozan gerçeği çözülüyor mu

Başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Star TV'de yayınlanan Kara Sevda 42. bölümle ekranlara geldi. Sevilen dizide dün akşam yayınlanan bölümde heyecan fırtınası yaşandı. Kemal, Emir'e oynadığı oyunla izleyenleri ekranlara kilitledi.

KARA SEVDA 42. BÖLÜM ÖZETİ

Ozan'ı zehirleyenin kim olduğunu öğrenmek için uğraşan Kemal, Nihan'ı karşısında bulunca şoka uğrar. Nihan durumla ilgili açıklama yapacakken Emir içeriye girer ve Ozan'ı kendisinin zehirlediğini söyler. Emir, Nihan'ı ikna edebilmek için Ozan'ı besin zehirlenmesi ile revire gönderip kaçırtmayı planladığını ancak bu sırada Ozan'ın intihar ettiğini öne sürdü. Kemal, çok şaşkındır. Nihan, Kemal’in bu meseleyi kurcalamasından çok rahatsız olur ve Kemal’e kendilerini rahat bırakmasını söyler fakat Nihan’ın içine başka bir kurt düşmüştür… Bu da Kemal’in gerçekte şüphe oluşturacak başka şeyler bulmuş olabileceğidir. Kemal’in karşısına tekrar çıkmanın bir yolunu bulacaktır.  

Kemal, Ozan’ın zehirlenmesiyle ilgili gerçekleri öğrendikten sonra, Emir’in de hesap edemeyeceği başka bir noktadan araştırmasına devam eder ve bir adım daha ileri gider.  Nihan’ın bu konuya uzak kalamayacağının bilincindedir. Nihan, bazı ipuçlarını takip ettiğinde Ozan’la ilgili bir gerçekle sarsılır.  Kemal, aynı zamanda, Emir’e bu araştırmanın bilgisini uçuran bir köstebek olduğundan çok emindir. Bu köstebeğin kim olduğunu bulmak da Kemal’in diğer işidir.  Asu, Galip’in teklifini düşünürken, başka bir planla ailenin içine düşmeye kararlıdır.  Vildan, Nihan’ın defterini bulur ve bir vicdani hesaplaşmanın içine çekilir. Bu defterde yazanları Kemal’in bilmesi gerektiği gerçeği, Vildan’ın kalbini kurcalamaya başlar.  Kemal ve Emir arasındaki kıran kırana savaş şiddetlenir. Kemal, Emir’in “her şeyi”ni alacağı savaşında bir adım ileri gider ve içinde Nihan’ın da olduğu büyük bir oyun kurar. Bu oyun, hem Emir’in hem Nihan’ın hem de bütün bir gidişatın dengesini değiştirecektir. Emir, çok sarsıcı bir deneyim yaşarken, Kemal, iki kişiye hayatının dersini verir


Dizinin başroldünde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor. Dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise şöyle; Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa aslı Pamuk, Zeyno Eracar, Hazl Filiz Köse, Rüzgar Aksoy, Çağlar Demir, Gökay Müftüoğlu, Nihan Aşçı ve Metin Çoşkun yer alıyor.

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Kemal’in telefonda dinlediği kayıt, Ozan'ın ölümünün intihar değil, cinayet olduğunu anlamasını sağlar. Artık bu gerçeği ortaya çıkarmak, Nihan’a ve vicdanına karşı borcudur. Kemal’in ilk hareket noktası, mecburi bir sebepten ötürü Zeynep olur. Zeynep’in kendine sakladığı gerçekler üstüne basılmayı bekleyen bir mayın kadar tehlikelidir. Diğer tarafta Emir, Kemal’in kayıtlara ulaştığından habersiz, dikkatinin hala Ozan’ın üstünde olduğunu anladığında, daha sert hamlelere hazırlanır.  Kozcuoğlu şirketler grubuna ait hisselerin Nihan'a devredilmesinden rahatsız olan Galip, Emir'in gözünü açmak için Nihan’a tuzak kurar. Nihan bu tuzağa düştüğünde ilk sınavını Emir’den önce, Kemal’e ve kalbine karşı verecektir. Kemal ise Nihan’a yaklaştıkça, Asu’yla ilişkisi gözünde daha bulanıklaşmaya başlar.


Kemal, Ozan’ı zehirleten kişinin peşine düştüğünde, Emir de geçmişe dönük bir operasyon başlatmıştır. Bu sırada Kemal’in araştırması beklenmedik bir anda, sürpriz bir isimle düğümlenir. Kemal bu ismi aştığında, önündeki duvar kalkacak ve gerçeğe yaklaşacaktır. Nihan, Eda ile eğlenmek için dışarı çıktığında, geçmişi her adımda Nihan’a, Kemal’i ve aşkını hatırlatır. O akşam, Kemal’le Nihan’ı kalplerinin sesi aynı yerde buluşturur. Savunmasız olarak karşı karşıya geldiklerinde, ikisi de kalplerine attıkları mührü dillendirecektir: “sonsuza kadar”

Kemal ile Emir, Ozan’ın öldürülmesine dair son hamlelerini yaptığında, görünen bütün gerçekler anlamını değiştirecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv