Kara Sevda 41. bölüm fragmanlarında Kemal ile Nihan birlikte...

Kara Sevda 41. bölüm fragmanları yayınlandı. Sevilen dizide bu hafta neler olacağı merakla bekleniyor. Başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu yer aldığı dizi yine nefes keseceğe benziyor. İşte ayrıntılar...

Kara Sevda 41. bölüm fragmanlarında Kemal ile Nihan birlikte...
Son dönemlerde televizyonların en çok izlenen dizisi olmayı başaran Kara Sevda 41. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Star TV'nin beğeni ile takip edilen dizisinde her hafta heyecan dorukta. Yayınlanan Kara Sevda 41. bölüm fragmanlarında bu hafta da izleyicilerin ekrana kilitleneceği görülüyor.

KARA SEVDA 41. BÖLÜM FRAGMANI - 1


İlk fragmanda; Emir, Nihan ile konuşuyor ve ona "Benimle oyun oynama, kanarım, yere çakılana kadar da uçuyorum diye kandırırım kendimi. Ama yere çakılınca da kimseye yaşayacak kara parçası bırakmam."diyor. Diğer taraftan Kemal ile Nihan bir uçakta karşılaşıyor ve ikisi de durumu şaşkınlıkla karşılıyor. Emir'in babası ise Emir'e "Nihan'ın nerede ve kiminle olduğunu bilsen... Kemal'in yanında. Bu saat oldu, uçak çoktan indi ve o herifle olduğunu hala sana söylemedi. Karının gerçek suratını gör" diyor. Emir de bu durum karşısında çok sinirleniyor.

KARA SEVDA 41. BÖLÜM FRAGMANI - 2


İkinci fragmanda ise Kemal ile Nihan birlikte görünüyor. İkili birbirlerine "Sonsuza kadar..." derken Emir'in babası diğer taraftan Emir'e " Seni sevmiyor ve aklı hala o herifte" diyor. Emir, ikilinin birlikte olduğunu düşünerek hemen harekete geçiyor...


GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Kemal, Emir’in oyunundan habersiz Deniz’le ilgili yaşadığı hayal kırıklığının ardından kendini çok çabuk toplar. Cezaevinden çıktığı günden beri aklında olan Kozcuoğlu’nu çökertme planına hız verir. İki hedef noktası vardır: Biri, Emir’in itibarı; diğeri Nihan’ın gözünde Ozan’ın ölümüyle ilgili kendini aklamak. Kemal, hedeflerine ulaşmak için Emir’in takip etmesinin çok zor olduğu şaşırtmacalı  bir yöntemle araştırmasına başlar. Emir de Kemal’in önünü kesmek için hamlelerine başlar. Kemal’in Emir’e hazırladığı sürprizler Emir’in hiç beklemediği yerlerden gelecektir.  Nihan, Leyla’nın ittifakıyla, kendi planına devam eder. Kozcuoğlu ailesinin göbeğine ne zaman patlayacağı belli olmayan ilk dinamiti yerleştirir. Bu sırada, hiç beklemediği bir anda, eve gelen bir paket onu, Ozan’la ilgili çok derin bir sorgulamanın içine iter. Nihan’ın bütün bakış açısını değiştiren bu paket, Kemal ile Nihan’ı tekrar karşı karşıya getirecektir. Kemal’in vicdanının rahatlığı, Nihan’ın Kemal’e bakışını derinden sarsar. Kemal’i vicdanen “affetmeye” çok yakındır... Öte yandan Nihan, kızı için, Emir’den sonsuza kadar kurtulabilmek için planlarının kesintiye uğramaması gerektiğinin bilincindedir. Emir’e sürpriz bir doğum günü partisi organize eder. 

Parti organizasyonunun olduğu gece, Kemal de başka bir planla davetsiz Kozcuoğlu evine gelir. Nihan ile Kemal’in bundan sonra gözlerinin birbirine değdiği her an, kalplerinin sesine karşı verecekleri bir sınav da olacaktır.  Asu ve Tufan’ın sadakatle bağlı olan ilişkileri,  çok şiddetli bir krizle temelden sarsılır. Asu, Tufan’ı uzağına iter. Bu kararın bedelini Tufan, Emir’in sürpriz doğum günü partisinde ödetmek için harekete geçer. Emir’in doğum günü partisi, Kemal için araştırmasında çok büyük bir düğümün çözülebileceği gecedir. Ozan’ın ölümüyle ilgili hasıraltı edilmiş hayati delil, Nihan’la Kemal’i tekrar bir araya getirebilecek kudrettedir. 

Dizinin başroldünde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor. Dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise şöyle; Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa aslı Pamuk, Zeyno Eracar, Hazl Filiz Köse, Rüzgar Aksoy, Çağlar Demir, Gökay Müftüoğlu, Nihan Aşçı ve Metin Çoşkun yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler