Kara Sevda 39. bölüm fragmanı! Kara Sevda'da Kemal bebekle...

Kara Sevda 39. bölüm fragmanı bomba gibi. Kemal, bebekle ilgili gerçeği öğreniyor mu?

Kara Sevda 39. bölüm fragmanı! Kara Sevda'da Kemal bebekle...

Star TV ekranlarında yayınlanan Kara Sevda'nın 39. bölüm fragmanı çıktı. Yayınlanan fragmanda bomba gibi detaylar var. Kemal bebeğin kendi çocuğu olduğunu öğrenecek mi? Heyecanın zirve yapacağı bölüm merakla bekleniyor.

KARA SEVDA 39. BÖLÜM FRAGMANI

Bu hafta dizide büyük heyecan yaşanacak. Gerçekleri bilmeyen Kemal'in fragmanın başında Nihan'ın bebeğiyle olduğu görülüyor. Emir ve Nihan'a "Hanginizin kurbanı" diye soran Kemal  Emir'den "Babasının" yanıtını alıyor. Kemal de ona "Emin misin" derken Nihan telaşlanmaya başlıyor ve Kemal'in gerçeği anladığını düşünüyor. Kemal hemen harekete geçerek Nihan'ın yurtdışından dönüşünü araştırmaya başlıyor. Bu sırada Nihan teyzesine Deniz'in Kemal'in kızı olduğunu itiraf ediyor. Ve fragmanın sonunda Kemal Nihan'a "Artık herşeyi biliyorum o benim kızım" diyor. Öte yandan Kemal, Emir’le hala görüştüğünü anladığı Zeynep’in karşısına çıkmak için baba evine gider ve sürpriz bir şekilde Ozan’dan geriye kalan mektubu bulur. Mektupta yazanlar, Ozan’ın intiharını Kemal’in gözünde ilk kez şüpheli hale getirir. 

Geçen hafta neler olmuştu?
Nihan, kızı Deniz’e kavuşur. Emir, Nihan’ın kendine teslim olduğunu ve Nihan’la yeni düzenlerini kurduğunu zannederken, Nihan’ın uzun vadeli intikam planından habersizdir. Nihan, kızını her türlü tehlikeden uzak tutmaya çalışırken, cephelerinin çok net belli olduğu savaşına başlar. Bu savaşta, artık Kemal’in kafasını karıştırmasına izin vermeyeceğini söylese de, Kemal’den uzak kalmayı kalbine anlatabilmesi çok güçtür.  Kemal ise hapisten çıktıktan sonra gerçek düşmanıyla da karşı karşıya geleceği arenayı hazırlar. Kalbinin etrafına ördüğü duvarların ise aşılmaz olmadığını Nihan’ı her gördüğünde yeniden hatırlar.  Öte yandan Zeynep, Emir’e yardım ettiği için ilk darbeyi hiç beklemediği bir yerden alır. Zeynep, yeni dertleriyle ve Emir’e duygularıyla baş etmeye çalışırken, karşısına çıkan Hakan Zeynep’i çok geriye, Ozan’la olan geçmişin vicdan azabına iter. Çünkü Hakan’ın elinde Ozan’ın öldüğü güne ait çok önemli bir “delil” vardır. 

Emir, Asu’yu Kemal’e karşı çok zor bir pozisyon içine sokacak bir anlaşma yapar. Asu, içine düşmekten kaçamayacağı bir tuzakla karşı karşıya kalır.  Kemal’in de Emir’e iş dünyasında hazırladığı çok büyük bir sürpriz vardır. Emir, kazandığını zannederken, Kemal kendi kurallarının tarihini yazmaya yeni başlamıştır. Bu tarihi yazarken, en zorlanacağı savaşı yine Nihan’a karşı verecektir. Kemal’in kalbinin, aklına ve öfkesine karşı vereceği mücadele Emir’le savaşından daha çetin geçecektir.

Emir’in hamlesiyle, Nihan’la Kemal’in yolu “tesadüfen” kesişir. Emir oyun kurucu olarak oturduğu masada, Kemal’in ataklarıyla çok zor anlar yaşar. Emir, Kemal, Nihan üçgenindeki her adımın sarsıntısı da büyük olur.  Emir için en büyük tehlike, Deniz’in kendi kızı olduğu gerçeğine uyanabilecek Kemal’dir. Nihan’ı bu konuda çok sert uyarır. Nihan da Deniz’i Kemal’den uzak tutmakta kararlıdır. Kemal’in hayatlarına tekrar girmesi demek, her şeyin başa sarması, çocuğunun hayatının Emir’le Kemal arasındaki savaşta riske girmesi demektir. Bu konuda Emir’e kesin sözler verse de, Kemal’le Deniz’in karşılaşmasının önünü ne Nihan, ne de Emir kesebilecektir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv