Kara Sevda 38. bölüm fragmanları! Kara Sevda'da Nihan'ın planı

Kara Sevda 38. bölümde yine heyecan dorukta olacak. Burak Özçivit, Neslihan Karagül ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolünde oynadığı dizide geçen hafta Kemal'in başına silah dayanmış ve bölüm orada sona ermişti. Sevilen dizide bu hafta için 2 fragman yayınlandı. İşte tüm detaylar

Kara Sevda 38. bölüm fragmanları! Kara Sevda'da Nihan'ın planı

Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kara Sevda'nın 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Herhafta büyük heyecan yaratan dizi izleyicileri ekrana kilitlemeye devam edecek. Kemal'in intikam planları ve Nihan'ın çocuğuna kavuşma çabaları geçtiğimiz haftaya damga vurmuştu, son anda ise Kemal'in kafasına silah dayanmış ve orada son bulmuştu. Bakalım bu hafta neler yaşanacak?

KARA SEVDA 38. BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin yeni bölümüne dair iki fragman yayınlandı. İlk fragmanda Kemal ve Asu'nun dans ettiği görülürken Kemal ilk fırsatta Nihan'ı kolundan yakalıyor ancak Nihan "Dokunma bana" diyerek kaçıyor. Emir ise Nihan'a "Bu kadar yakın olmaları canını acıtıyor mu" diyor. Fragmanda Kemal'in Nihan'a " Senden uzak duramıyorum. Neyaparsam yapayım elimde değil. Sana dokunduğumda nefesini duyuyorum." diyor.

KARA SEVDA 38. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İkinci fragmanda ise heyecanın tavan yapacağı görülüyor. Emir Nihan'a "Herşeye yeniden başlayalım mı" derken Nihan yeni bir planın başındadır. Nihan, Emir'in güvenini kazanmanın peşindedir. Nihan "Bana inanacak, hiç gitmeyeceğimi düşünecek. Sonra anlamayacak darbenin nereden geldiğini" diyerek hedefini gösterir. Fragmanın sonunda ise Kemal, Nihan'ın çocuğunu görür... Daha önce Zeynep'in yanındayken bebeği gören Kemal bakalım ne yapacak? Yeni bölüm Salı günü saat 20.00'de Star'da.

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?
kara sevda 38. bölüm fragmanları

Kemal özgürlüğe attığı ilk adımda karşısında Nihan’ı görünce, ismini “intikam” koyduğu zırhını üstüne giyer. Bu zırhı delip geçecek yegane gerçekten, kızı Deniz’den habersiz, fırlattığı her ok kendisine saplanacaktır. Nihan ise her şeye rağmen Kemal’in Emir’e karşı durabilecek, kızını kurtarabilecek tek insan olduğunun farkındadır. Emir, aralarındaki savaş ne kadar keskin olursa olsun Kemal’le Nihan’ın, düşmanken de, ayrıyken de birbirlerine karıştığının farkındadır. Bu yüzden Nihan’ı kıskıvrak yakalamak için Deniz üstünden incelikli bir oyun başlatır. Nihan her hamlesinde hem duygularına, hem de Kozcuoğlu soyadının gücüne karşı mücadele edecektir.Yaşadığı haksızlıklar ve acılar için hesap sorma vakti Kemal için ilk günden başlar. Kemal’in arka arkaya gelen atakları ezber bozan cinsten olur.Aylar sonra uçurtma tepesinde Nihan ile Kemal karşı karşıya geldiğinde, etkisi çok uzun süre devam edecek bir yüzleşme yaşanır. Nihan’la Kemal için geçen mevsimler sadece kendilerine söyledikleri yalanları büyütmemiş; sevdalarını da derine itmiştir. Zamanın bilediği sevdaları, şimdi birbirlerine karşı tuttukları bir silahtır. Kemal’in oynayacağı kumar, Nihan’ın gururu kadar,  kalbini de hedef tahtasına çıkarır. Nihan, kızının hayatına karşılık hayatının en zor ve acı kararıyla karşı karşıya kalır.  Hüseyin, ailesini bir araya getirmek için Kemal’in tahliyesi şerefine verdikleri yemeği fırsat olarak görür. Tarık da, Zeynep de etraflarını saran çemberden çıkıp bu yemeğe gitmek istemez.  Ancak kaçabilmeleri de mümkün değildir. Zeynep, Nihan’la Kemal’in kaderinin tam ortasında yer aldığından habersiz, büyük bir risk alarak ağbisinin karşısına çıkar. Kemal’le kardeşlerinin yüzleşmesi, Soydere ailesindeki çatlağın daha da derinleşeceğinin ilk sinyalini verir. Emir’e teslim olmamaya kararlı olan Nihan, kızına kavuşmak için yolu Kemal’den geçen bir karara varır. Bu karar, Nihan’la Kemal’in kara sevdasının en büyük sınavı olurken; iki aşığı küllerinden doğuracak bir yangını başlatacaktır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler